La Souris

Zoeken naar een nieuwe scooter begint natuurlijk online. Bij winkels als La Souris en Fast&Furious scooters kun je verschillende merken en types vinden. Waarom zou je kopen in een online winkel als Fast&Furious of La Souris en niet gewoon in een winkel bij jou om de hoek? En hoe weet je of de scootershop online betrouwbaar is?

 

Scooterwinkel of La Souris?

Bij een scooterwinkel in jouw woonplaats is het makkelijk even binnen te wippen en de scooters te bekijken en aan te raken. Helaas is het assortiment vaak kleiner dan online, en de verkoper zal je vaak sturen in de richting van scooters met een hogere winstmarge, of uitlopende types. De korte afstand is schijnveiligheid, een online scootershop als La Souris of een andere aanbieder kan ook service bieden, soms zelfs meer en beter.

 

Budget merken bij La Souris

Wellicht ben je bekend met het fenomeen retro scooter. Dat zijn Italiaanse Vespa scooters met een klassiek uiterlijk. Veel importeurs laten in China goedkope kopieën maken, je ziet ze ook in de webshop van La Souris. Het probleem is dat je niet weet of het betrouwbare scooters zijn. Als je kiest voor een budget scooter let dan goed op de garantievoorwaarden en neem bij vragen gewoon even contact op met de leverancier. Die helpt je graag verder met het bepalen van de juiste keuze.

 

Kopen via een lease contract

Online kopen bij La Souris of bij een andere online aanbieder kan direct via iDeal, de webshop van Fast & Furious biedt ook de mogelijkheid voor Afterpay, betalen na ontvangst. Een scooter leasen kan ook interessant zijn, dan betaal je in termijnen. Het maakt niet uit of je een echte Vespa of een Vespelini kloon kiest, je kunt altijd leasen mits je aan de voorwaarden voldoet. Of je Nu kiest voor La Souris of een andere scootershop online, bekijk goed de contactinformatie, lees de voorwaarden en bekijk ook de gebruikerservaringen. Dan weet je dat je goed zit.

https://www.fastfuriousscooters.nl/souris-scooters/