Kickinsite
Image default
Cadeau

Ideale Kerstpakket kopen als particulier

U leest het goed: een kerstpakket kopen voor uzelf of voor een ander. Houdt u ook zo van de verrassingen in een kerstpakket? Vallen de kerstpakketten van uw werkgever alleen steeds tegen? Geen zorgen, tegen een goedkope prijs kunt u gewoon uw eigen kerstpakket kopen. Disclaimer: deze is wél gevuld met originaliteit, lekkernijen en andere leuke verrassingen. Lees gauw verder om erachter te komen wat u van ons kan verwachten. 

Voor ieder wat wils

Wij hebben verschillende soorten kerstpakketten in ons assortiment. Elk kerstpakket heeft een thema, op die manier kunt u het best iets uitkiezen wat bij u past zonder te weten wat er daadwerkelijk in het pakket zit. U kan ook een kerstpakket kopen wanneer u op bezoek gaat. Wedden dat zij dit een leuk cadeau vinden? U kunt al vanaf 1 stuk een kerstpakket kopen. De pakketten zijn sierlijk en chic verpakt en daarmee klaar om te geven.  Om u een voorstelling te geven van de themapakketten mag u gauw doorlezen. In de volgende alinea zullen wij u alles vertellen over het kopen van een kerstpakket. 

Interieurpakket, selfcare pakket of beautypakket

Een kerstpakket kopen is natuurlijk het leukst wanneer de ontvanger blij verrast is. Wij hebben het daarom gemakkelijker gemaakt om een kerstpakket te kopen door thema’s aan de pakketten te hangen. Zo kiest u een thema wat het best past bij de ontvanger. Wilt u een kerstpakket kopen voor iemand die veel bezig is met verzorging van de huid/haar? Voor deze persoon hebben wij het selfcare pakket samengesteld. Voor de echte make-up liefhebbers hebben wij een beautypakket. Een kerstpakket kopen was nog nooit eerder zo makkelijk! Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over de inhoud, mogelijke maten en prijzen van de kerstpakketten. Onze medewerkers helpen u graag indien u vragen heeft!