Kickinsite
Image default
Banen en opleidingen

Management Consultant (Agile)

Wij zijn Threon: een toonaangevend Europees adviesbureau opgericht in 2001. Sindsdien hebben we ons gericht op portfolio-, planning- en projectmanagementdiensten. Met de grote veranderingen op dit vakgebied hebben we lean en agile functies ontwikkeld om onze klanten te helpen het hoofd te bieden aan de uitdagingen van vandaag, zoals veranderende marktomstandigheden, en aan de steeds complexere klantbehoeften te voldoen.

Threon heeft meer dan 100 experts die advies, training en softwaretoepassingen bieden voor organisaties op verschillende gebieden. We zijn actief in Europa en hebben vestigingen in België, Luxemburg en Nederland. Onze aanpak is altijd afgeweken van een agressieve en nuchtere mentaliteit.

Om onze verdere ontwikkeling te ondersteunen is Threon op zoek naar een management consultant (Agile) met ervaring in Lean / Scaling Agile / Product Portfolio Management.

Jouw verantwoordelijkheden

Als management consultant (agile) help je organisaties bij het maken van grootschalige transformaties. Je werkt samen met klantteams om hun cultuur, werkstijl en tools te helpen beïnvloeden die flexibiliteit ondersteunen.

Als organisatieadviseur:

 • De gevoeligheden die organisaties ervaren, voel je als hun essentie.
 • Je kunt midden- en senior managers begeleiden om een ​​toekomstgerichte organisatie te vormen, en je kunt traditionele teams omvormen tot agile teams.
 • U kunt de reden en visie bepalen waarom klanten meer flexibele manieren van werken willen ontwikkelen.
 • Je maakt een kwalitatieve inschatting van je huidige werkwijze.
 • U moet rekening houden met de feitelijke situatie van uw klanten (ideeën, governance, processen, tools) en een roadmap op hoog niveau opstellen voor de geleidelijke introductie van agile praktijken.
 • Je werkt nauw samen met portfolio-eigenaren, bedrijfseigenaren, producteigenaren en Scrum-leiders om flexibele routines en werkwijzen vast te stellen.
 • Je blijft op de hoogte van nieuwe agile technologieën en methoden die voortdurend evolueren.
 • U kunt best practices, inzichten en klantverhalen delen met andere Threon-consultants.
 • Naast uw belangrijke rol in uw klanten, krijgt u ook de mogelijkheid om agile business areas voor Threon verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 5 jaar betrouwbare ervaring in management consulting en kunt aantonen dat je ervaring hebt met het begeleiden van agile transformaties.
 • Beschikken over het betrouwbare vermogen om succesvol samen te werken met senior belanghebbenden en multifunctionele teams, evenals het vermogen om succesvolle relaties op te bouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij klanten.
 • Je bent bekend met verschillende agile methoden en bent in staat om de juiste methode toe te passen op de context.
 • Je hebt ervaring met het coachen en doceren van agile planning en portfolioprincipes en -praktijken.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (Frans is een groot voordeel).
 • Je hebt kennis van tools voor agile implementatie (Jira, TargetProcess, etc.).
 • Ervaring met agile training is erg belangrijk, evenals ervaring met lean project portfolio management.

Ons aanbod

Je werkt in een team van ervaren consultants die de nodige ondersteuning bieden voor je project en zelfontwikkeling.

We hebben een platte structuur zonder zware managementstructuur. Dit betekent dat je nauw betrokken bent bij de dagelijkse activiteiten van het bedrijf en een echte impact hebt op de ontwikkeling van Threon.

Opleidingsbudget zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Threon investeert permanent in de ontwikkeling van de vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om de functie met succes uit te voeren.

Er worden regelmatig inspirerende teambijeenkomsten, activiteiten, teambuilding en andere activiteiten gehouden om kennisdeling en harmonie tussen collega’s te bevorderen.

Er zijn echte doorgroeimogelijkheden, waardoor je de kans krijgt om je samen met je coach verder te ontwikkelen in de richting die jij wilt.

Competitief salaris en volledige reeks secundaire arbeidsvoorwaarden en resultaatgerichte bonussen.

https://www.vindazo.be/vacatures/management-assistent.html