Kickinsite
Image default
Verbouwen

Met bewerkte eiken balken krijgt uw project een authentieke uitstraling

Bewerkte eiken balken zijn niet meer weg te denken van deze tijd. Oude huizen hebben ze nog steeds, maar krijgen ook veel nieuwe huizen deze toevoeging. Niets is immers mooier dan een authentieke uitstraling in een nieuw jasje. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van houtbouw en houtskeletbouw waardoor u uw project kunt realiseren bij ons. Met de juiste apparatuur en houtkennis kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de keuze om uw project en het toepassen van bewerkte eiken balken. Hierdoor kunnen we elk project waarmaken en opdracht aannemen.

 

Bewerkte eiken balken realiseren met de machines van nu

 

Wij bieden u graag een breed assortiment bewerkte eiken balken. Daarom vindt u bij ons op de werkplaats een breed scala aan bewerkte balken. Doordat wij goed luisteren naar u als klant, en u van elke stap in het proces op de hoogte wordt gehouden, is het voor ons mogelijk om een project snel te realiseren. Hier staan wij ook om bekend. Wij hebben de juiste kennis binnen het bedrijf om u vrijblijvend van advies te voorzien.

 

Onze houtbouw is direct verbonden met onze CNC-bewerkingsmachine waardoor het voor ons eenvoudig wordt om bewerkte eiken balken aan u te leveren. Ook beschikken wij over een 3D CAD-CAM-systeem waarmee het mogelijk is om een driedimensionaal beeld te creëren waarbij alles goed in detail te zien is. Van pen- en gatverbindingen tot de breedte van het hout en het uiteindelijke resultaat. Met onze innoverende technologie kunnen we u een goed beeld schetsen van uw project. Op onze werkplaats hebben wij veel voorbeelden liggen van projecten met bewerkte balken. Hierdoor kunt u ons assortiment goed zien in een gerealiseerd project om zo nog beter op uw wensen aan te sluiten. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.