Kickinsite
Image default
Management

Small business ideas in hindi

kleine zakelijke ideeën in hindi

 

1. Bloggen

Bloggen is levend en bloeiend in 2019. Het is nog steeds gratis om te beginnen, maar wees geduldig: het zal een tijdje duren om exposure te krijgen en je publiek te laten groeien. Tegenwoordig is de concurrentie hevig. Er zijn meer dan een miljard websites en blogs, en meer dan 200 miljoen zijn actief. Een goede kennis van SEO is essentieel, net als het creëren van uitstekende inhoud.

 

Top bloggers kunnen hoge zes cijfers verdienen ondanks het feit dat ze maar 20 of zo uur per week werken.

 

Als je een platform nodig hebt om te bloggen, kun je gemakkelijk je eigen website maken met een betaalbare webhost zoals Dreamhost.

 

2. YouTube sterrendom

Wie heeft er nog niet gehoord van PewDiePie, de grootste YouTube-ster met meer dan 46 miljoen abonnees? Zijn reis naar het sterrendom begon in zijn kamer met een bescheiden webcam en één eenvoudige Let’s Play-video, die hij tot op de dag van vandaag maakt.

 

Naast live gamestreaming zijn er nog enorme, onontgonnen zeeën vol mogelijkheden voor iedereen op YouTube die het aandurft om ze na te jagen.

 

3. Handgemaakte Goederen

Als u een knutselaar bent, moet u eens een kijkje nemen op Etsy, de grootste online markt voor zelfgemaakte en vintage goederen.

 

Je vindt er een geweldige mix van leren portemonnees, lampen gemaakt van rivierhout, unieke handbedrukte t-shirts, sieraden, biologische soep, en ontelbare andere dingen. Topverkopers breiden vaak uit buiten het platform, creëren hun eigen merken en openen winkels over de hele wereld. Kijk ook eens naar platforms als Shopify en BigCommerce. En besef dat je je producten op meer dan één site kunt verkopen.

 

4. Antiek opknappen

Als je graag met hout en mooie, waardevolle voorwerpen in het algemeen werkt, maar niet het creatieve talent hebt om zelf iets te maken, kan antiek opknappen jouw ticket naar succes zijn.

 

Afhankelijk van wat je precies doet, hoef je niet veel geld te investeren om te beginnen, maar je zult het hele land door moeten reizen om de beste stukken te krijgen die je kunt krijgen.

 

5. WordPress Thema’s

Bent u een webontwikkelaar of ontwerper die verdient aan passief inkomen? Zo ja, dan is het maken van WordPress thema’s misschien de juiste weg voor jou. U kunt uw thema’s verkopen op websites zoals Envato.

 

Zodra uw thema klaar is, zult u nog steeds klanten moeten voorzien van voortdurende ondersteuning en werken aan updates, maar u kunt dit doen wanneer u wilt.

 

6. Make-up artiest

Dit beroep is een van de weinige waar je in je slaapkamer aan kunt beginnen en een paar jaar later al op de set van een Hollywood-film staat.

 

Bovendien kunnen make-upartiesten profiteren van platforms zoals YouTub en hun inhoud zichtbaar maken voor miljarden mensen van over de hele wereld.

 

7. Image Consultant

U vraagt zich waarschijnlijk af wie een imagoconsulent nodig heeft. Veel bedrijven en particulieren zijn afhankelijk van hun imago, waardoor het de moeite waard is om iemand in te huren om dit te beheren.

 

De beste imagoconsultants zijn mensen met een bewezen staat van dienst en kennis van de industrie in kwestie.

 

8. E-Magazine

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om een e-magazine te beginnen; u kunt alles online uitbesteden en zelf als hoofdredacteur optreden.

 

Dankzij het abonnementsmodel weet u precies hoeveel geld u de volgende maand zult verdienen, en het wereldwijde karakter van het web geeft u een zeer groot publiek om u op te richten.

 

9. Drone-videograaf

Als je van het besturen van drones houdt, kun je misschien overwegen om als dronevideograaf te gaan werken. Je kunt naar interessante plaatsen gaan, coole mensen ontmoeten, en uiteindelijk een portfolio ontwikkelen waarmee je een baan in Hollywood kunt krijgen.

 

Professionele drones zijn erg duur, maar je kunt klein beginnen met een middelgrote drone en een GoPro-camera en van daaruit verder gaan.

 

10. Grafisch ontwerp artiest

Een grafisch ontwerper kan digitaal of gedrukt ontwerpwerk maken, zoals website-ontwerp en lay-outs voor drukwerk. Veel ontwerpers werken met kleine klussen (zoals logo ontwerp) op gig websites zoals Upwork. De concurrentie kan hevig zijn.

 

Je kunt rekenen op een salaris van $15 per uur tot $300 per uur. Het ontwikkelen van een indrukwekkende portfolio kan je helpen meer te verdienen.

 

11. Eigenaar van een abonnementsdienst

Het belangrijkste voordeel van het abonnementsmodel is het voorspelbare karakter ervan.

 

Naarmate het aantal abonnees toeneemt, weet u precies hoeveel u elke maand kunt verwachten te verdienen.

 

De grootste abonnementsdiensten ter wereld zijn goed geoliede machines die honderdduizenden dollars aan inkomsten genereren.

 

12. Taal Leraar

Taalonderwijs is lange tijd de manier geweest om bij te verdienen voor studenten en zelfs fulltime leraren op middelbare scholen of universiteiten. Nu, met Skype en alomtegenwoordige internettoegang, kan iedereen beginnen met het onderwijzen van talen vanuit het comfort van zijn of haar huis.

 

Je hoeft zelf niet eens een vreemde taal te kennen – er zijn veel gevorderden die graag gewoon hun conversatievaardigheden oefenen.


 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/