Kickinsite
Image default
Tuin en buitenleven

Waarom kiezen mensen in Rotterdam voor KDV de Groene Tuin

Een goede kinderopvang kiezen voor je kind is zeer belangrijk. De keuze wordt door veel ouders als zeer lastig ervaren, daarom zal ik je verder uitleggen waarom veel mensen in Rotterdam kiezen voor KDV De Groene Tuin en zo weet je ook of het iets is voor jou en je kind. 

Jarenlange ervaring

Veel mensen vinden het belangrijk hoe lang een kinderopvang al bestaat. Dit is inderdaad een belangrijke factor, als een kinderopvang niet goed zou zijn zou hij niet zo lang bestaan. KDV De Groene Tuin bestaat al meer dan 12 jaar en hebben maarliefst vier locaties in Rotterdam omdat ze snel zijn gegroeid. 

Wat doet een opvang voor de gezondheid van de kinderen?

Bij KDV De Groene Tuin vinden zij de gezondheid van de kinderen erg belangrijk. Het eten dat de kinderen bij KDV De Groene Tuin krijgen is vers en zeer gezond, verder doen zij allerlei leuke activiteiten met de kids zodat ze voldoende buiten komen. 

Heeft KDV De Groene Tuin pedagogisch medewerkers?

Zeker, KDV De Groene Tuin heeft maarliefst 35 pedagogisch medewerkers in dienst die letten op de kinderen in de opvang, zij hebben geleerd over gedragswetenschap van de kinderen en kunnen hierover advies geven aan de ouders, ook doen zij veel oefeningen met de kinderen die leerzaam en tegelijkertijd ook leuk zijn. Zo werken ze aan de cognitieve en emotionele ontwikkeling van de kinderen.

Voor welke soorten opvang kan ik terecht bij KDV De Groene Tuin?

Voor allerlei soorten opvang kan je terecht bij KDV De Groene Tuin, denk aan kinderdagverblijf van 0-4 jaar, voordat de kinderen naar school gaan. Maar ook voor voorschoolse en naschoolse opvang kan je terecht bij KDV De Groene Tuin. KDV De Groene tuin biedt een veilige en stimulerende omgeving voor jouw kind!