Kickinsite
Image default
Muziek

Andere locatie kan ook

Wanneer je thuis niet kunt oefenen met een band is het echt wat voor jou om te kijken naar de mooie muziekstudio die te huur is in Amsterdam. Als je met gedreven mensen een band vormt, dan wil je in ieder geval wekelijks oefenen. Helaas is dit niet bij iedereen mogelijk. Als je op kamers woont, heb je al bijvoorbeeld geen ruimte om zoveel instrumenten kwijt te kunnen. Daarnaast, als er wel ruimte is in een woning om alles kwijt te kunnen, dan kom je alweer bij het volgende probleem. Namelijk dat het niet is geïsoleerd. Dit betekent dat al het lawaai door de muren te horen is.

Houd rekening met elkaar

Dat is natuurlijk niet zo fijn voor de buren, dus kan je beter een muziekstudio huren in Amsterdam. Hier staan alle instrumenten al voor je klaar, maar je mag ook je eigen instrument meenemen als je dat fijner vindt. In goed overleg mag je deze daar zelfs laten staan. Dat betekent dat er in je huis ook weer wat meer ruimte vrij komt. Bij de muziekstudio die te huur is in Amsterdam is overleg erg belangrijk. Jullie krijgen met de band een aantal vaste tijdstippen waarop jullie mogen oefenen. Elke muzikant snapt dat er misschien een keer wat tussen komt waardoor jullie niet kunnen.

Goede samenwerking

Speel dit dan meteen door naar de andere mensen die gebruik maken van de ruimte. Zo creëer je een plekje voor een andere band die misschien wel een keer extra wilt. Het is zonde om de muziekstudio in Amsterdam leeg te laten als er mensen zijn die er gebruik van willen maken. Als je een beetje geluk hebt is een andere band zelfs zo netjes om wel te willen ruilen. Zo kan je die week toch nog oefenen. Neem lekker wat de drinken mee en zet dat bij ons in de koelkast. Zo heb je gedurende het spelen altijd koud drinken tot je beschikking.