Kickinsite
Image default
Bedrijven

Bandraster verlichting, van TL naar LED

Het gebruik van LED bandraster verlichting in openbare ruimtes of kantoren is een slimme keuze voor bedrijven die hun werkruimte efficiënt willen verlichten. LED bandraster verlichting is de nieuwste technologie op het gebied van verlichting en biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen. Graag willen we de voordelen van LED bandraster verlichting, met name in op kantoor, toelichten.

Ideale kantoorverlichting

Allereerst biedt LED bandraster verlichting een heldere en consistente lichtbron. Het is belangrijk om een goed verlichte werkruimte te hebben om de veiligheid en productiviteit van de werknemers te waarborgen. LED verlichting is helderder dan traditionele verlichting en heeft een hogere kleurweergave-index (CRI), wat betekent dat kleuren beter worden weergegeven en de ruimte natuurlijker verlicht wordt. Dit kan het werk gemakkelijker maken en de efficiëntie van het werk verhogen. Ogen worden minder snel moe.

Zeer zuinig en lange levensduur

Ten tweede zijn LED-lampen energiezuiniger dan traditionele verlichting. Dit komt omdat ze minder energie nodig hebben om dezelfde hoeveelheid licht te produceren als traditionele verlichting. Dit betekent dat bedrijven geld kunnen besparen op hun energierekening door over te stappen op LED bandraster verlichting. Bovendien hebben LED-lampen een veel langere levensduur dan traditionele verlichting, wat betekent dat bedrijven minder vaak lampen hoeven te vervangen en dus ook geld kunnen besparen op onderhoudskosten.

Iedere RAL kleur

Een ander voordeel van bandraster LED verlichting kantoor is dat het naadloos past in vrijwel ieder systeemplafond. En qua kleurmogelijkheid zijn de opties eindeloos; bandraster armaturen zijn leverbaar in alle RAL kleuren. Overstap naar professionele LED verlichting De overstap naar professionele LED verlichting voor bedrijven en kantoren is een goede stap, rekening houdend met het verplichte energielabel C. Voldoet uw bedrijf al aan het juiste label? Indien u goed advies wenst over het verbeteren van het energielabel van uw bedrijf, rekening houdend met de energiebesparingsplicht en informatieplicht, kunt u terecht bij onze specialisten. Een lichtplan op maat geeft u inzicht in alle mogelijkheden. Vraag het vandaag nog aan, kosteloos! Of bekijk onze tips over het verbeteren van het energielabel.

https://www.leddesignholland.nl/