Kickinsite
Image default
Aanbiedingen

Bar Company, in good company?

Bar Company is al meer dan 11 jaar een graag geziene partij op alle soorten evenementen. Van beurzen en congressen tot bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals. Zelfs bij mensen thuis in de woonkamer en in de achtertuin worden we ingezet. Het bedrijf is van een klein studentenkamertje een oude Volvo en een aanhangwagen uitgegroeid tot een bedrijf met 15 kantoormedewerkers en 70 eventmedewerkers zoals barista’s en cocktailshakers. Maar hoe kan dat eigenlijk? Lees snel verder!

Gemeenschappelijke waarden

In de studententijd van de eigenaren is het bedrijf ontstaan. Vanaf dat moment is bijna constant doorgegroeid. In het begin werkten er voornamelijk vrienden van de eigenaren, daarna kwamen er vrienden en familieleden van vrienden werken voor Bar Company. In die fase is het fundament gelegd voor de stevige bedrijfscultuur die je nog steeds voelt bij Bar Company. Het informele en tóch professionele karakter heeft zich door de jaren heen ontwikkeld. Maar de basis is hetzelfde gebleven. Bar Company staat voor mooie hoogstaande en servicegerichte concepten waar mensen blij van worden. Bar Company bestaat uit een groep mensen die het geweldig vindt om overal, in binnen- en buitenland, hun passie te delen met opdrachtgevers en hun gasten.

Bar Company = Gastvrij

Dit lijkt een open deur voor een bedrijf in de evenementen branche waar hospitality een van breedst gedragen waarden is. Toch is gastvrijheid een van de grootste redenen dat nieuwe medewerkers bij Bar Company komen werken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis en op zijn gemak voelt. Dat begint op kantoor, bij onze medewerkers en dat dragen we met zijn allen uit op alle plaatsen waar we komen. Je bent altijd welkom! De deur staat open, de koffie staat klaar en een cocktail is binnen een oogwenk geserveerd.

Bar Company = Flexibel

We zijn letterlijk over inzetbaar. Voor elke plek; binnen, buiten én online hebben wij een oplossing. Het enige dat je als klant hoeft te doen is een plekje voor ons reserveren. De rest regelen wij. Mocht er op de dag zelf iets onverwachts veranderen? Geen probleem, wij bewegen gewoon mee met de veranderde omstandigheden. Om een voorbeeld te geven; in tijden van lockdown gaan we gewoon lekker door met het geven van cocktailworkshops. Maar dan online! We sturen alle ingrediënten op naar de mensen thuis en geven de workshop vanuit onze studio. Check de website van barcompany.nl voor een goede impressie.

Bar Company = Verantwoordelijk

Het is natuurlijk niet ons evenement of feestje… Maar zo voelt het vaak wel voor ons! En daarom doen we er alles aan om het tot een succes te maken. We zorgen dat we alle spullen mee hebben en op tijd aanwezig zijn om een goede voorbereiding te treffen. Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Graag! Just ask. Samen zorgen we voor een fantastische dag of avond die de bezoekers of gasten niet snel zullen vergeten.

Bar Company = Enthousiasme

Echte goede koffie en cocktails stromen door onze harten en nieren. En die passie delen we! Behalve het zetten van een heerlijke cappuccino of het shaken van een fantastische Amaretto Sour vertellen we er ook graag over. Deze kennis delen we door workshops te geven maar ook als we een bar draaien op jouw event of feestje. We zijn échte sociale dieren die het leuk vinden om met mensen in contact te zijn. Daarnaast hebben we onze voelsprieten zodanig ontwikkeld dat we precies aan kunnen of het gepast is om iets meer uitgetogen of iets meer ingetogen te werk te gaan. Ieder event is anders en voor elke situatie is hebben we een passende dosis enthousiasme. Al 11 jaar lang zijn deze kernwaarden vertegenwoordigd binnen Bar Company. We werken er dagelijks aan om ervoor te zorgen dat we met z’n allen een weerspiegeling blijven van deze kernwaarden. Dát is de reden dat we al die jaren zijn doorgegroeid en dat er steeds meer klanten zijn die het leuk vinden om ons uit te nodigen voor hun event. Wij komen natuurlijk graag.

Eerst zien dan geloven?

Ben je nog niet helemaal overtuigd dat je met Bar Company in goed gezelschap bent? Zijn alle bovenstaande kernwaarden écht vertegenwoordigd zijn in Bar Company? Er is natuurlijk maar één manier om daar achter te komen: boek ons! Wil je toch eerst even kennis maken? Geen probleem. Bel, mail, DM, videobel ons… of kom lekker langs bij ons op kantoor. We horen heel graag van je!

https://barcompany.nl/