Kickinsite
Image default
Aanbiedingen

Equipment Lease

Equipment lease is een vorm van lease waarbij u bedrijfsmiddelen afneemt die u kunt gebruiken voor uw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een graafmachine of gereedschappen. U sluit als het ware een lening af tegen een bepaalde financiering en betaalt dit gedurende een periode terug aan uw leasemaatschappij. Hierbij maakt u gebruik van het product zonder dat u start met torenhoge kosten. Enorm handig dus wanneer u niet een groot budget hiervoor hebt. 

Waarom equipment leasen?

Als ondernemer wilt u wat juist is voor uw bedrijf. Hier komt niet alleen het leasen van een mooie bedrijfswagen bij kijken, maar ook het leasen van de juiste materialen die nodig zijn om uw successen te behalen. Dit is belangrijk zodat u uw opdrachten succesvol kunt afronden. De kosten van deze materialen kunnen echter zwaar oplopen. Daarom is het tegenwoordig mogelijk om de kosten in termijnen terug te betalen door middel van equipment lease. 

Wat is het verschil tussen equipment lease en financial lease?

Financial lease is een vorm van equipment lease. Daarom is er eigenlijk geen verschil tussen de twee contracten. Echter, is financial lease meestal gericht op voertuigen terwijl equipment lease gericht is op bedrijfsmaterialen. Als u een auto wilt huren is financial lease de perfecte optie. Bekijk hier onze deals! 

Tegelijkertijd een auto leasen

De vraag die mensen meestal hebben is of u ook een auto moet leasen om in aanmerking te komen voor equipment leasen. Dit is niet zo. Het is uiteraard mogelijk om een equipment lease contract af te sluiten zonder dat u een auto leaset bij ons. Mocht u zowel een auto als equipment willen leasen is het wel voor uw eigen administratie handig om dit bij ons te doen. Zo heeft u al uw kosten bij één bedrijf.

 

https://onlease.nl/equipment-lease