Kickinsite
Image default
Beauty en verzorging

Snel klaar in de ochtend

Mooie lash lifting Hengelo geeft jou gegarandeerd de mooiste wimpers. Wellicht ken je dit wel: je wil er goed uit zien, maar niet te veel tijd kwijt zijn aan je make-up. Een lash lift laten uitvoeren is hier de perfecte oplossing voor. Je hoeft nooit meer om te kijken naar je wimpers, die zullen namelijk altijd goed zitten. Je mascara en je krultang hoef je dus niet meer aan te raken. Doordat je wimpers er altijd goed uit zien, stap je met een frisse look uit bed. Slaperige oogjes zijn dus verleden tijd! Wanneer je de lash lift hebt laten doen, heb je er zes weken profijt van.

Een goede optie

Lash lifting Hengelo biedt de mogelijkheid om super mooie wimpers te hebben. Misschien vind je wimperextensions te heftig of te onnatuurlijk. Ook dan is lash lifting een bijzonder goede uitkomst. Dit geeft namelijk een natuurlijk, maar toch prachtig resultaat. Hoe fijn is het dat je na de behandeling heel snel klaar bent met je make-up? Als je nog twijfelt kan je altijd een afspraak bij ons maken om te kijken of het wat voor je is. Wij zullen eerlijk advies geven en goed uitleggen hoe we te werk gaan. Je hebt dan natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om af te haken.

Goed resultaat

Wanneer de haartjes van je wimpers erg licht of blond zijn, doet een lash lift niet heel veel. Een lash lift zorgt er namelijk voor dat je wimpers mooi omhoog gaan wijzen, in plaats van recht vooruit of met een lichte krul. Hierdoor lijkt het alsof je ogen groter worden en krijg je een vriendelijke uitstraling. Maar wanneer de haartjes niet goed zichtbaar zijn, is het resultaat van de lash lift ook niet optimaal. Daarom verven we in overleg met jou je haartjes zwart. Hierdoor zal de lash lift veel mooier resultaat bieden. Boek jij je afspraak snel?