Kickinsite
Image default
Gezondheid

Aanrijding op het zebrapad

Heeft u te maken gekregen met letselschade en wilt u graag een professionele letselschade advocaat in Enschede in de arm nemen? Neem dan eens contact met ons op. Allereerst nemen wij even een recent voorbeeld met u door. Er kwam een vrouw bij ons die was aangereden op het zebrapad. Wij zijn met haar gaan kijken of ze recht had op een schadevergoeding of niet. Bij een zebrapad is het vanzelfsprekend de regel dat je stopt voor voetgangers. Dit was nu echter niet het geval. De vrouw stak over en werd onderschept door een auto. Hierbij brak ze haar been en raakte haar arm uit de kom.

Vlot proces mogelijk

Wij zijn toen met haar op zoek gegaan naar de dader. De vrouw was gelukkig nog bij en heeft het kentekennummer weten te onthouden. De auto is er namelijk meteen na het ongeval vandoor gegaan en heeft de vrouw op straat achter gelaten. Omstanders hebben haar naar het ziekenhuis gebracht. Doordat de vrouw zo oplettend was, was de dader snel gevonden. Hierdoor kon hij op gesprek komen. Hier gaf hij toe dat hij inderdaad fout zat. Doordat hij er niet omheen draaide was het voor de rechter ook makkelijker om een besluit te nemen. Dit is echter lang niet altijd het geval.

Moeilijke overwegingen voor de rechter

Het kan namelijk voorkomen dat iemand het ontkent. In zo’n geval is het heel lastig om vast te stellen wie er de waarheid spreekt. Het komt namelijk ook wel eens voor dat degene die zich voor doet als het slachtoffer, eigenlijk helemaal geen slachtoffer is. Diegene doet het dan gewoon om geld binnen te harken. Daarom kan het proces best lang duren omdat er allerlei verhoringen plaats kunnen vinden. In het geval van deze vrouw is alles goed gekomen. Mevrouw heeft haar geld dankzij letselschade advocaat Enschede weer terug gekregen. Als u dit ook wilt bereiken moet u contact met ons opnemen.