Kickinsite
Image default
Zakelijk

Betalingen goed laten verlopen en controleren

Wanneer je een bedrijf hebt, komen er naast het verkopen van producten en diensten nog allerlei andere zaken kijken. Eén daarvan is bijvoorbeeld het opstellen en versturen van facturen. Dit kan een vrij tijdrovende klus zijn, omdat er best veel gegevens in een factuur moeten staan om het voor de klant duidelijk te hebben waar het over gaat. Naast dat het opstellen van facturen veel tijd in beslag neemt die je liever ergens anders in steekt, is het ook een klusje dat veel mensen vrij saai vinden om te doen. Om je hierin te ondersteunen is het dan ook mogelijk om een factuur opstellen via een tool te laten gebeuren. 

Geheel ontzorgd in het proces

Met zo’n tool heb je straks helemaal geen omkijken meer naar een factuur opstellen. Je kunt de tool geheel gratis online gebruiken en binnen één minuut heb je de factuur al opgesteld. Er wordt automatisch een bepaalde opmaak gehanteerd, maar je kunt de opmaak geheel naar wens veranderen. 

Je kunt bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf toevoegen, of het lettertype en het algehele thema veranderen. Zo kunnen klanten in één oogopslag herkennen dat de factuur van jouw bedrijf is. Naast dat je de opmaak kunt veranderen, kun je ook instellen dat de facturen automatisch naar de klant worden verzonden. Het is eventueel mogelijk om een online betaalfunctie toe te voegen, zodat klanten direct de betaling kunnen voldoen vanuit de factuur.