Kickinsite
Image default
Kinderen

De kinderopvang in Bleiswijk is erg zorgzaam

Bij de zorgzame kinderopvang in Bleiswijk hoef je je helemaal geen zorgen te maken over de aandacht die je kind zal krijgen. Ieder kind krijgt namelijk genoeg aandacht en dat wordt ook nog gedaan op zeer persoonlijk niveau. Het is volgens hen heel belangrijk dat je nauw in het contact staat met het kind en dat hij of zij zich ook echt gezien en gehoord voelt. Dat kan worden gerealiseerd door middel van het samenstellen van kleinere groepen waarbij iedereen een eigen groep van leeftijd heeft. Door middel van een kleinere groep kan er bij de kinderopvang in Bleiswijk meer overzicht worden bewaard en is dat niet alleen voor de werknemers fijn, maar ook voor de kinderen is het fijn wanneer er wordt gewerkt met structuur en standaard groepen. Zo kunnen daar ook vriendjes en vriendinnetjes in worden opgebouwd en word je niet iedere keer maar gewisseld met andere kinderen. 

Veilige omgeving

De kinderopvang in Bleiswijk biedt de kinderen dus een stabiele en gestructureerde omgeving die ook als veilig wordt ervaren. Het is erg belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en het leuk hebben op de opvang. Daar wordt hard aan gewerkt bij de kinderopvang in Bleiswijk. De groepen worden op een horizontale manier verdeeld. 1 groep is maar op een verticale manier ingedeeld, wat betekent dat de groep kinderen bevat van een leeftijd tussen de 0 en de 4 jaar. Voor iedereen is het concept van deze opvang een groot succes. 

Betrokkenheid

Omdat het voor ouders nogal zwaar kan zijn wanneer kinderen naar een opvang moeten worden gebracht, zorgt de kinderopvang in Bleiswijk ervoor dat dit een stuk minder moeilijk is. Dat doen zij door de ouder erbij te betrekken tijdens het ophalen en het brengen en het de kinderen zo leuk mogelijk maken, zodat je als ouder weet dat je kind op een goede plek zit.