Kickinsite
Image default
Kinderen

De nieuwste kinderopvang in Enkhuizen

Wil jij naar de nieuwste kinderopvang in Enkhuizen? Deze kinderopvang in Enkhuizen is gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, speciaal voor de allerkleinsten dus. De kinderopvang is geopend sinds 1 juli 2019 en daarmee de vijfde kinderopvang in centrum van Zoetermeer.

Voor de allerkleinsten

kinderopvang in Enkhuizen is bedoeld voor de allerkleinsten, juist dit is nog een kwetsbare doelgroep. Veiligheid staat dan ook voorop in de kinderopvang. Aan alles is gedacht, van veilige traphekjes tot veilig speelgoed die de jongsten zonder gevaar mee kunnen spelen tot veilige bedjes met dekens die ervoor zorgen dat een kindje goed kan ademen tijdens zijn slaap. Ook het buitenterrein van de kinderopvang in Enkhuizen voldoet aan alle eisen omtrent veiligheid. Zo zijn er diverse speeltoestellen voor de kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, is er een rubberen ondergrond zodat ze nooit hard op de stenen kunnen vallen en is er overal een groene omheining, zodat ze niet van het buitenterrein af kunnen.

Wat biedt kinderopvang in Enkhuizen?

Bij kinderopvang in Enkhuizen kun je terecht voor voorschoolse opvang, naschoolse opvang, BSO en voor dagopvang. kinderopvang in Enkhuizen is open vanaf 7 uur in de morgen tot 6 uur in de avond. Ook bieden we de mogelijkheid aan in flexibele opvang, zo hoeft je niet een aantal vaste dagen af te nemen maar gaat het per uur. Dit kun je wekelijks elke vrijdag voor de volgende week doorgeven. Wel zo makkelijk als je ineens op andere uren opvang nodig hebt of als je ineens zonder oppas zit omdat je werk uitloopt. Je kunt dit opgeven bij de desbetreffende leidster op de groep of online in je persoonlijke account. Wanneer kom jij kennismaken met kinderopvang in Enkhuizen?