Kickinsite
Image default
Financieel

De Toekomst van Cryptocurrency Uitwisselingen

Er zijn vele debatten en discussies over de toekomst van de digitale valuta ‘ s zoals bitcoins, litecoin en dogecoin. Dit zijn de valuta ‘ s die zijn gebaseerd op de eerste web-based algoritme en de eerste software die iedereen kan maken in hun eigen computers. Er zijn vragen en speculaties over hoe dit zal invloed hebben op de toekomst van de munt, aangezien niemand weet wat de gevolgen van iets dat ze tien jaar te produceren. Het debat zal doorgaan totdat beleggers en deskundigen zijn het eens over de levensvatbaarheid van deze futuristische munt en de mogelijke voor-en nadelen ervan in de toekomst.

  

Als je met een kleine hoeveelheid digitale valuta op het moment en je je afvraagt hoe het zal invloed hebben op de toekomst van de markt, dan wilt u misschien overwegen om de mogelijkheid dat sommige regeringen zou kunnen beginnen met het reguleren van deze virtuele valuta. Er zijn voorspellingen dat de overheid zal uiteindelijk de regulering van deze digitale valuta ‘ s en maak ze beter beveiligd tegen diefstal en fraude. Dit zou betekenen dat in plaats van zijn in staat om vrij handel met uw Bitshares, je hebt om ze in te wisselen in cash. Dit is in feite dezelfde situatie als wat er gebeurde met gold een paar jaar geleden tot de overheid beperkt de hoeveelheid goud, dat kan worden uit de circulatie genomen.

De overheid kan geen andere drastische veranderingen in de manier waarop deze valuta ‘ s worden verhandeld of gewonnen, maar ze konden het instituut een aantal regels om handelaren te spelen door volgens een vast schema.

 

Het andere probleem is gebracht over de toekomst van de markt met betrekking tot de bitcoins en andere digitale valuta ‘ s is de mogelijkheid van de regelgeving van de overheid. Dit zou betekenen dat de overheid het opleggen van een soort van regels over hoe deze valuta ‘ s moeten worden uitgewisseld of ontgonnen en er zal worden checks and balances in de plaats. Er zijn al enkele regering probeert om de controle van de trading activiteiten van de decentrale grootboek genoemd verdeeld grootboek. De gedistribueerde grootboek is gemaakt om een open bron van computing-technologie die verondersteld werd om de plaats van de huidige traditionele manier van het bijhouden van de financiële transacties door de banken houden de gegevens op hun eigen computers. Wanneer deze records werden gestolen door hackers in het verleden, de regering werd gedwongen om terug te gaan naar de traditionele manieren en het creëren van meer complexe systemen om het bijhouden van de transacties.

 

Sinds het bestaan van de decentrale grootboek, er zijn meer argumenten over het wel of niet er moet worden geregeld grondstoffen, met inbegrip van degenen die worden verhandeld op de decentrale grootboek zelf. Als een ondernemer wil investeren in de markt, dan moet hij investeren in die teelten die niet onder controle van de regering. Met de bitcoin te kopen van de valuta ’s van andere digitale valuta’ s, dit zal bijna zeker leiden tot meer discussies over de vraag of de overheid moet betrokken worden bij de manier waarop de economie werkt.

 

Er is ook een andere zorg die wordt geleverd met de dreigende vraag of de overheid regelt de beschikbaarheid van de bitcoin te kopen producten.

Sommige mensen maken zich zorgen dat naarmate de tijd vordert, zal er minder bemoeienis van de overheid met de digitale valuta die laat de deur wijd open voor iedereen die wil om ze te ruilen. Anderen denken dat zolang de belangrijkste valuta ‘ s blijven bestaan, is er geen noodzaak voor de overheid om mee te doen. In het einde, het is aan de consument om te beslissen hoe ze zich voelen over de toekomst van de vervangbare aard van deze valuta ‘ s. Hoe eerder dat ze hun keuze maken, hoe sneller ze kan beginnen genieten van de voordelen van de technologie die snel in populariteit groeit.

 

Op dit punt, lijkt het alsof de toekomst van de Verenigde Staten’ munt is in goede handen. Zolang de overheid niet ingrijpt, is er geen reden waarom mensen niet de kans om hun papieren dollars voor de digitale munteenheid van de Verenigde Staten. Vergeet niet om gebruik van uw portemonnee, en laat niet anderen over uw geld. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat u het meeste uit van de bitcoin te kopen van de valuta van andere landen. Voor meer informatie over de toekomst van de AMERIKAANSE economie, zou het verstandig zijn om een bezoek aan een van de vele gerenommeerde websites die informatie bieden over de te verwachten veranderingen van de natie monetaire systeem.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester