Zorg dat je als bedrijf je facturen direct betaald

Kickinsite

Hoe fijn is het als je facturen direct worden betaald? Als medewerker en als werkgever is het ideaal als de facturen direct betaald worden. Zo voorkom je ergernissen en bouw je een goede relatie op met je medewerkers en ook met je klanten. Het is goed voor je positie in de markt en je imago wordt hier ook enorm door versterkt. 

Je facturen direct betalen

Je kunt een bedrijf inhuren om de facturen direct te betalen. Zo sturen freelancers je bijvoorbeeld een factuur op en staat dat binnen een uur nog op de rekening van de freelancer. Dit is fijn voor de medewerkers, maar ook voor jouw eigen administratie. Door middel van het direct betalen van facturen hoef je nooit meer te wachten op de betalingstermijnen en de banken en heb je direct een goed overzicht van je inkomsten en van je uitgaven. Ook wordt er bij het direct uitbetalen van de facturen onderscheidt gemaakt in de kostenposten. Zo weet je ook direct waar je uitgaven naar toe zijn gegaan. Door middel van een persoonlijke benadering geef jij je administratie uit handen en worden je klanten en werknemers ook nog voorzien van een goede service. Zo sla je met het direct betalen van je facturen 2 vliegen in een klap. 

Stabiliteit in de administratie

Doordat je de facturen direct betaald, weet je heel goed waar je als bedrijf staat en aan toe bent. Voor Zzp’ers, freelancers en MKB’ers is het direct betalen van facturen een bijzondere uitkomst. Deze drie verschillende bedrijven of ondernemingen hebben namelijk vaak te maken met facturen die moeten worden opgestuurd of moeten worden betaald. Omdat deze klus van je uit handen genomen wordt, heb je meer tijd om je te richten op je werk. De facturen worden direct betaald en geven je een hoop rust en structuur.