Kickinsite
Image default
Industrie

Duurzaam energiebeheer met hulp van Kuiper en Zonen BV

Een duurzaam energiebeheer is vandaag de dag een uitermate belangrijk thema voor bedrijven en met hulp van de professionals van Kuiper en Zonen BV goed uit te voeren. Een energiescan kan helpen bij het maken van duurzame energie keuzes. Dankzij hun energiescan wordt u direct in de richting gestuurd van de juiste beslissingen voor het gebruik van energie maar dan op een verantwoorde en duurzame manier. Duurzaamheid is vooral gericht op het vinden van de juiste balans tussen de financiële overwegingen van een bedrijf en de impact ervan op mens en milieu. Zo’n energiescan is een eerste stap en speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de winstgevendheid en het verminderen van de milieu-impact van bedrijven. Maar al te vaak schieten bedrijven uit de hoogte in hun duurzame energiehuishouding, in plaats van een goed gestructureerde aanpak te hanteren. 

Kuiper en Zonen BV beschikt over gedegen kennis en kunde

Steeds meer bedrijven verbeteren hun duurzaamheid met Kuiper en Zonen BV. Het kan echter moeilijk zijn om te beslissen waar te beginnen. Met de energiescan die zij voor u kunnen uitvoeren om uw verbruik en besparingspotentieel te documenteren bent u goed op weg.

Overheidsverplichting

Omdat de Nederlandse overheid een openbaarmakingsplicht en een besparingsverplichting oplegt met betrekking tot energie, zijn veel bedrijven nu genoodzaakt om stappen te ondernemen om energie te besparen. In 2019 werden bedrijven verplicht om te rapporteren over de stappen die zij al hadden genomen. Kuiper en Zonen BV helpt klanten met energiescans die laten zien welke energiebesparende maatregelen al zijn genomen en welke nog kunnen worden uitgevoerd. De rapportages die zij ontvangen kunnen de overheid worden voorgelegd.

De voordelen van een energiescan

Dit geeft u als klant een goed inzicht in het huidige energieverbruik en besparingsmogelijkheden voor de toekomst en een gedetailleerde rapportage. Door te documenteren waar uw verbruik precies ligt en hoeveel u verbruikt, kunnen gerichte besparingsoplossingen worden geïmplementeerd met direct resultaat. De energiescan rapportage geeft u direct een concreet plan voor toekomstige besparingsmogelijkheden. Uw eigen personeel hoeft zich niet bezig te houden met het documenteren van het energieverbruik. Een energieadviseur komt persoonlijk bij u langs om alles ter plaatse te analyseren en te rapporteren.