Kickinsite
Image default
Industrie

Waarom digitale checklists gebruiken?

Veel bedrijven ervaren problemen op de fabrieksvloer. Daarom vroeg EZ Factory zich af: hoe kunnen we dit verbeteren en het werk van de operator efficiënter maken? Een van de antwoorden op deze vragen is de EZ-GO-app. Deze is ontwikkeld samen met operators van succesvolle fabrieken. Samen creëerden zij een app die de digital checklist, taken, audits en werkinstructies verzorgt en beheert.

Digital checklists van EZ Factory

EZ Factory kent de branche door en door en helpt u graag om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke EZ-GO apps weet elke fabriekmedewerker welke digital checklist waarvoor is en blijven ze up to date.

Vervang papieren checklists door een intuïtief taakbeheersysteem dat zichtbaarheid geeft op al uw sites. Met digital checklist verhoogt u de productiviteit binnen uw bedrijf en verlopen zaken efficiënter en veiliger. De operator gebruikt een visuele digitale checklijst om te borgen dat het juiste gebeurt. Download de demo om erachter te komen hoe EZ Factory de efficiëntie, zichtbaarheid en kosten in uw organisatie verbetert met digital checklist.

Wie is EZ Factory?

In de kern is EZ Factory een specialist in methoden voor continue verbetering, die software ontwikkelt voor fabrieken met professionele mobiele applicaties. EZ Factory levert mobiele oplossingen voor continue verbetering aan de hand van digital checklist. Deze geïntegreerde mobiele oplossingen en diensten zijn gebouwd op een open platform, waardoor iedereen eenvoudig de digital checklists kan gebruiken. De visie van EZ Factory is om operators te helpen hun dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Interesse? Download dan de EZ Factory demo van digital checklists en ervaar het gemak van gedigitaliseerde lijsten zelf.

https://ezfactory.nl/en/digital-checklist/