Kickinsite
Image default
Mode en Kleding

Een herentas, modieus of niet?

Een herentas, modieus of niet?

Wie zegt dat een man niet stoer kan zijn met een tas? Ook mannen zie je steeds vaker lopen met een herentas of een aktetas. Tassen zijn er niet alleen voor de vrouwen, mannen weten hun weg maar al te goed te vinden als het om tassen gaat. Of je nu een tas nodig hebt voor je werk of gewoon kleine tas waardoor je niets meer in je borstzak hoeft te stoppen. Hieronder kun je even kijken welke soort herentas het beste past in iedere situatie van de dag.

Een bijzondere tas voor de heren

Je wilt goed voor de dag komen met een trendy tas. Ook mannen willen net als vrouwen stijlvol en praktisch hun spullen kunnen opbergen in een mooie myomy tas. Want niet alles ziet even mooi uit als je bijvoorbeeld je portemonnee in je borstzak of in broekzak stopt. Of wat dacht van je pennen in je borstzak. De kans is aanwezig dat een pen gaat lekken en dat krijg je dan niet zo makkelijk uit je kleding. Dat is geen gezicht. Nu zal je wel denken, een vrouw draagt een tas maar een man toch niet? Waar laat jij dan al je spullen als je naar je werk gaat, of laat je alles achter in je auto met de kans dat er ingebroken wordt? Waarom stop je niet je telefoon in een comfortabel en handig nektasje.  Als je ziet wat voor leuke laatste trends er bestaan onder dit kopje nektas heren.

Ga je veel op pad

Ben je veel onderweg en wil je juist niet met een handtas slepen dan is een crossbody tas geschikt. Deze tas is eigenlijk een combinatie van een schoudertas en rugtas ineen. Dit hebben ze in een nieuw jasje gestoken en heet een crossbody tas. Deze zwarte crossbody tas wordt meestal zijlangs gedragen omdat dit gemakkelijk en comfortabel aanvoelt en het ook niet in de weg zit. Zo heb je verder ook je handen vrij als je een wandeling maakt. Heb je dan iets kleins nodig dan hoef je niet meer in je broekzak te graaien maar kun je gewoon je tas openen voor een flesje drinken te pakken. Geen zorgen over de kleur van de tas, dit is specifiek afgestemd voor de mannen. Dit in tegenstelling van de vrouwen die kiezen juist voor fellere kleuren, tenzij je graag wil opvallen met je nieuwe tas.