Kickinsite
Image default
Auto's en Motoren

Een vrachtwagen verzekering afsluiten

Wil je graag een vrachtwagenverzekering afsluiten, maar weet je nog niet precies waar? Dat kan bij Truckpolis. Dit bedrijf werkt op een kleine schaal, waardoor ze op een persoonlijkere manier te werk kunnen gaan. Hier zitten natuurlijk ook veel voordelen aan, zoals goed advies en makkelijk kunnen communiceren met het bedrijf. Wil je graag weten wat er allemaal nodig is om zo’n verzekering te kunnen afsluiten? Hieronder staat beschreven wat je nodig hebt en waar je het allemaal voor bij kan gebruiken. Voor deskundig advies en juridische hulp kan je ook altijd terecht bij Truckpolis,

Wat heb je allemaal nodig?

Als eerste ben je natuurlijk verplicht om een verzekering af te sluiten voor een vrachtwagen. Hiervoor heb je een WA-dekking nodig. WA staat voor de wettelijke aansprakelijkheid, wat eigenlijk de basis verzekering is. Dit zou je nog kunnen uitbreiden naar een verzekering die wat meer verzekerd of een verzekering die je compleet verzekerd. Daar kan je altijd nog over beslissen, maar het belangrijkste is de WA verzekering. Deze verzekeringen zijn voornamelijk voor zakelijk gebruik van de vrachtwagens. Samen met Truckpolis wordt er gekeken naar welke verzekering het beste bij het bedrijf past, met een directe prijsopgave er bij. Ook een offerte is mogelijk.

Wat kan de verzekering dekken?

Het is goed om te weten dat je verzekerd bent voor de schade die derden hebben veroorzaakt. Dit betekent dat niet alleen de vrachtwagen wordt verzekerd, maar ook lichamelijke schade kan worden vergoedt.

De aanvullende verzekeringen kunnen ervoor zorgen dat de voertuigen ook worden verzekerd als er bijvoorbeeld sprake is van diefstal, vernieling en brand. Mocht het helaas voorkomen dat de vrachtwagen helemaal kapot is, dan wordt er ook vervangend vervoer beschikbaar gesteld en wordt er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Zo hoeft jouw bedrijf geen onnodige kosten te maken en wordt alles zo snel mogelijk geregeld.