Kickinsite
Image default
Eten en drinken

Maak je feestje compleet met lekker eten van een cateraar

Ben je op zoek naar een heerlijke catering Ootmarsum voor jouw feestje in Overijssel? Dan heb je deze hier gevonden. Wij kunnen jouw feest op elk culinair front een succes maken. Dit kan op locatie bij jou of in ons restaurant. Van borrel tot bruiloft, voor elk type feest kan je bij Catering Ootmarsum terecht. Voorbeelden van onze bekende feesten zijn inhaal feestjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Echter is er nog voor een mogelijk. Wij zorgen dat iedereen zich vermaakt. Of de gasten op jouw feest nou jouw collega’s zijn of kennissen met kinderen. Ontdek hier alle mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Een formele of juist informele setting is zo gemaakt.

Met wat voor eten kan mijn feest verzorgd worden?

Alleen met het beste eten, drinken en personeel wordt jouw feest verzorgd. Dit eerste is natuurlijk volledig naar wens te zetten. Het eten zet immers de sfeer. Wij van Catering Ootmarsum snappen dat het daarom precies moet passen bij het soort feest. Een dinerbuffet is daarbij een populair keuze. Hier kan je genieten van verse gerechten voor een goede prijs per persoon. Met livecooking worden gerechten zo voor jouw gasten bereid. De producten zijn niet alleen het verst, maar ook lokaal. Dit maakt de gerechten van Catering Ootmarsum uiteraard ook seizoensgebonden. In de zomer bieden wij ook graag onze barbecue aan. Op onze locatie is alles prachtig aangekleed met onder andere flextent.

Welke soorten feesten worden aangeboden?

Catering Ootmarsum kan de organisatie zowel op eigen locatie als bij jou doen. Een van de meest aangevraagde feesten op dit moment is een inhaal feest. Zodra het weer kan, kan je jouw vrienden en familie uitnodigen om ze allemaal weer tegelijk te zien. Een heerlijke ongedwongen sfeer is bij ons altijd het doel. Dit geldt ook voor jubilea en verjaardagen. Of je nou groot of klein gezelschap hebt, bij Catering Ootmarsum is altijd iets te regelen. Teven organiseren wij ook bruiloften op onze locatie. Wij beschikken over meerdere locaties de perfect zijn om in de buitenlucht te trouwen. Echter hebben wij geweldige opties voor een winter bruiloft.