Kickinsite
Image default
Sport

Snel slank met afvaltabletten

Veel mensen in Nederland hebben te kampen met overgewicht. En dat kan zorgwekkende gevolgen hebben. Het aantal gevallen diabetes, hartfalen,… en andere ernstige gevolgen van obesitas rijzen de pan uit de laatste jaren. Om iets te doen aan dit overgewicht, zoeken velen de oplossing in afvaltabletten

Deze afslankmiddelen die echt werken beloven steeds de beste ooit te zijn met ongeziene resultaten. Echter, wanneer we ze proberen, blijven de resultaten in veel gevallen uit.

Dat komt voornamelijk doordat dit geen wondermiddelen zijn die mirakels kunnen doen voor je lichaam. Hoewel sommige goede afslankmiddelen echt wel kunnen bijdragen aan gewichtsverlies, zul je er nog steeds voor moeten werken. 

 

Je moet er voor werken

En met “werken” bedoelen we niet enkel eens snel een half uurtje op een crosstrainer (bekijk hier de beste crosstrainers) springen en de rest van de week niets doen. Het belangrijkste om af te vallen blijft nog steeds je eetgewoonten. En die gewoontes zijn niet zo gemakkelijk aan te passen.

Daarom is het beter om stap voor stap kleine aanpassingen te maken in je levensstijl. Eet je bijvoorbeeld op een gewone dag elke ochtend ontbijtgranen boordevol suiker? Probeer dan eens dit te vervangen door havermout of een gezonde (vezelrijke, suikervrije) variant. Die ene aanpassing in je levensstijl is veel gemakkelijker vol te houden dan plots al je gewoontes te veranderen. Heb je de aanpassing 2 weken kunnen volhouden, ga dan op zoek naar een andere verbetering die je kan aanbrengen. 

Het zal eventjes duren voordat je echt resultaat zult zien maar eenmaal je enkele weken bezig bent zal alles veel gemakkelijker zijn en belangrijker nog; eenvoudig vol te houden. Zo zul je nooit het gevoel hebben op dieet te zijn en dingen te moeten missen.

Sporten is belangrijk

Beweging is zeer belangrijk. Niet alleen om af te vallen maar ook om conditie op te bouwen, je lichaam te verstevigen, spieren op te bouwen… Als het op afslanken aankomt verwachten mensen dat sporten hét allerbelangrijkste is omdat je daarmee calorieëen verbrandt. Ik ben van mening dat dit soms wat overdreven wordt. 

Je voeding heeft namelijk een veel groter effect. En daarbij is het niet alleen belangrijk te letten op het aantal calorieëen dat je eet maar ook wélke calorieën dit zijn.

Je snapt zelf ook wel dat de calorieëen van een hamburger bij McDonalds heel wat minder waard zijn voor je lichaam dan hetzelfde aantal calorieëen uit een gezonde salade. Hou dit dus ook in het achterhoofd.

Maar af en toe moeten ongezonde calorieëen uiteraard ook kunnen. We willen uiteraard nog een beetje leven en van het leven genieten!

Dat is waar die afslanktabletten hun werk gaan doen. Zeker wanneer je nog op de beginfase zit en behalve enkele kleine aanpassingen best nog ongezond leeft, kunnen afslanktabletten of een goede fat burner je helpen sneller resultaat te zien. Dat zal je vervolgens nog meer motiveren om verder te gaan. Tot het moment dat je die afslanktabletten of fat burners niet meer nodig hebt om af te vallen.

 

 

Tot slot; weet dat afvallen niet van de ene op de andere dag gebeurt. Geef je lichaam de tijd om aan te passen aan de nieuwe levensstijl en zie je lichaam langzaam transformeren. Het eindresultaat is iets om dubbel zo trots op te zijn wanneer je weet hoeveel je er voor gewerkt hebt. Iets wat een maagverkleining of dergelijke helemaal niet doet.

Bovendien zul je ook meer gemotiveerd zijn om je ideale lichaam te behouden net omdat je weet dat je er zo hard voor hebt moeten werken.

https://www.love4fitness.nl