Kickinsite
Image default
Aanbiedingen

Vaneldikladders.nl

Vaneldikladders.nl

Op de website www.vaneldikladders.nl vind je een groot assortiment aan ladders en trappen. Daarnaast voorziet de website je in informatie over: veiligheid, betrouwbaarheid en het gebruik van ladders en trappen.

 

Veiligheid

Er zijn op de website een aantal tips geplaatst over het veilig gebruiken van ladders en trappen. De producten die Van Eldik verkoopt zijn bedoeld om een bepaald hoogte te overbruggen. Dat moet natuurlijk wel veilige gebeuren. Zo vind je op de site een blog waarin wordt uitgelegd hoe je een ladder het beste neer kunt zetten zodat hij niet onderuit kan glijden. Daarnaast zijn er een paar handige filmpjes gemaakt over het gebruik van de ladders. Dirk van Eldik laat bijvoorbeeld zien hoe je een uitschuifladder het beste kunt neerzetten en gebruiken. Naast handige tips staan er een aantal producten op de website die het veilig gebruik van de ladders en trappen mogelijk maken. Denk hierbij aan: een laddermat, een nokhaak of bevestigingsrails.

 

Betrouwbaarheid

Een ladder of trap is een gebruiksvoorwerp wat altijd veilig te gebruiken moet zijn. Daarom gaat er geen besteld product de werkplaats uit voordat hij persoonlijk is nagekeken door een medewerker van Van Eldik. Dat kun je ook zelf zien. Op de website staan detailfoto’s zodat je zelf kunt zien hoe de producten in elkaar zitten. 

 

Gebruik van ladders en trappen

De website van Van Eldik Ladders bevat zoals gezegd een aantal filmpjes over het gebruik van de ladders en trappen. We vertelde je al dat er een filmpje is waarop het gebruik van een uitschuifladder wordt uitgelegd. Daar zijn meerdere filmpjes van. Zo laten we je ook zien hoe je zo’n ladder in een A-stand kunt zetten. Hiermee creëer je een ladder die van twee zijden beklommen kan worden. Naast een uitschuifladder laten we je ook zien hoe een driepootladder gebruikt wordt. Dat demonstreren we door de ladder naast een fruitboom te plaatsen. Dirk laat je zien hoe je deze ladder veilig en vrij kunt plaatsen. De derde boom van deze ladder is daarbij erg handig.

 

Koop je ladders en trappen bij Van Eldik Ladders

We hebben je in dit blog uitgelegd dat je op www.vaneldikladders.nl niet alleen de beste ladders en trappen koopt. Je vindt er heel veel informatie over het veilig gebruiken van deze producten. Uiteraard staat er ook veel praktische informatie op de site over de lengtes en breedtes. Heb je echter nog vragen over onze ladders en trappen? Bel ons dan. We helpen je graag!

 

http://www.vaneldikladders.nl/