Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Weg met die rimpels

Misschien heb je er nu nog geen last van maar ben je er wel bang voor dat het later nog gaat gebeuren: rimpels krijgen! Niemand zit daar op te wachten maar als je er uiteindelijk last van gaat krijgen dan is er gelukkig de oplossing genaamd botox.  botox wangen is een spierverlammer. Dit klinkt wat eng, maar dat is het zeker niet. Het zorgt er voor dat spieren moeilijk samentrekken. Dit kan dus rimpels doen verdwijnen.

De botox wordt meestal op drie plekken ingespoten, namelijk de frons, het voorhoofd en de kraaienpootjes. Verder wordt het ook wel voor andere problemen gebruikt. Zo kan het hoofdpijn laten verdwijnen en als je last hebt van overmatig zweten is dit met een paar spuitjes ook gemakkelijk op te lossen. Ook mensen die tandenknarsen zullen na een ingreep geen last meer hebben. Als de botox is ingespoten duurt het een aantal dagen voordat je echt effect ziet. Maximaal twee weken duurt het voordat je het optimale effect kunt zien. Ongeveer een half jaar zal dit zo blijven. Dan kun je een nieuwe afspraak maken bij de kliniek. Dit verschilt wel per klant. Er zijn mensen die immuun zijn voor dit goedje, maar de kans dat je dat hebt is zeer klein. Als je bij een goede kliniek zit zul je de beste soort botox krijgen en dus zeker een half jaar rimpelvrij zijn.

Het is verder ook niet schadelijk. Al jarenlang gebeurt het zonder verdere problemen. Soms zijn er wel gevallen waarbij het raadzaam is het niet te doen omdat het effect waarschijnlijk minimaal is. Dan is een andere ingreep een optie, zoals fillers of een operatie.

Op de vraag hoeveel kost botox is niet echt een antwoord. De prijzen verschillen heel erg per kliniek en daarnaast zijn er nog  vele andere factoren. Ga wel altijd naar een kliniek waar de prijs normaal is. Sommige mensen zoeken naar de goedkoopste, maar het gaat om je uiterlijk en je wilt geen problemen krijgen zoals littekens of vreemde bijwerkingen.

https://faceland.nl/