Welke activiteiten doe je in je vrije tijd? Ben je al eens op avontuur geweest?

Als het gaat om avontuurlijke reizen moet de bestemming net zo avontuurlijk zijn als de geplande activiteiten. Immers, de meesten van ons kunnen hemelduiken, duiken of bungeejumpen op locaties die ofwel lokaal voor ons zijn of relatief dicht bij ons liggen. Dus als je avontuurlijke bestemmingen toevoegt aan je avontuurlijke activiteiten heb je de ultieme avontuurlijke ervaring gecreëerd. Vergeet niet dat veel van deze activiteiten zijn uitgesloten van uw standaard reisverzekering, dus een speciale avontuurlijke activiteiten reisverzekering kan nodig zijn om te voorzien in de nodige bescherming.

Wat zijn mijn aanbevelingen voor een top avontuurlijke bestemmingen?

Mijn aanbeveling begint met het maken van een bucketlist. Vanuit hier kun je voor jezelf bepalen wat je ooit nog eens zou willen doen en welke avontuurlijke ctiviteiten daarbij passen. Zo kun je voor je zelf bepalen wat je wat je als eerste van je lijstje wilt afstrepen. Hier zijn wat tips om je op ideeën te brengen om de ultieme ervaring te beleven. Bekijk eerst de video om het verhaal van de jonge man te horen die lekker gaat reizen en op avontur gaat. Hij beleeft de mooiste momenten.

Duiken in Myanmar

De afgelopen halve eeuw is deze Zuidoost-Aziatische natie gesloten geweest voor buitenstaanders. Nu het zich begint te openen heeft u nog steeds de mogelijkheid om dit land met zijn diverse culturen te bezoeken voordat de McDonalds, de winkelcentra en de verkeersgesmoorde snelwegen arriveren. De Mergui-archipel blijft relatief onaangetast door de moderne samenleving en door hier te duiken kunt u ongerepte koraalriffen en een prachtig zeeleven observeren, naast de culturele wonderen van Myanmar, voordat de moderne wereld in volle gang is.

Bungee Jumping off skydiven 

Op 111 meter boven de Zambezi rivier wordt de Victoria Falls Bridge beschouwd als een van de beste bungeejump-platforms ter wereld. Als je hart weer in je borstkas zit, probeer dan een wandelsafari of een jetboot naar de basis van de fantastische Victoria Watervallen. Vergeet niet om met uw reisverzekeraar te praten over de avontuurlijke activiteiten die u van plan bent te doen terwijl u in Zambia bent om ervoor te zorgen dat uw avontuurlijke activiteiten reisverzekering u voldoende dekt. Mensen staan toch steeds vaker open voor deze ervaring. Omdat de streep groot is waar ze overheen moeten kun je het wellicht eerst een keer bij indoor skydiven eindhoven meemaken. Hier kun je de ervaring van de sprong van je leven alvast even ervaren zodat je daarna in zambia voor het echte werk kunt gaan. De prachrige natuur en wateromgeving biedt wel de ultieme skydive ervaring. Je moet er ook klaar voor zijn want als je deze trip gaat maken dan zou het zonden zijn als je uiteindelijk niet durft door te zetten.

Ga Kite boarding in Fujian, China

Hoewel relatief nieuw voor China, is de sport van Kite Boarding in grote mate overgenomen door de mensen van Fujian. Als je nieuw bent in de sport instructie is beschikbaar. Andere grote avonturen in China zijn onder andere bergwandelingen in de autonome regio van Tibet, hoewel voorstanders van ethisch toerisme misschien willen overwegen waar ze op dit punt staan. Deze activiteit komy steeds meer in trek bij toeristen maar ook bij de lokale bevolking van china.

Luchtballonvaart in Kenia

Oké, dus Kenia is niet het grote avontuur dat het ooit was; het is nog steeds behoorlijk avontuurlijk. Het adrenalineniveau voor deze reis kan een beetje omhoog gestoten worden door een luchtballonvaart. Bump up de adrenaline nog meer en plan om te gaan tijdens de grote migratie in het droge seizoen waar miljoenen Afrikaanse trekkende dieren de beweging naar het water beginnen. Neem contact op met een bestemmingsspecialist om deze ervaring te regelen. Wil je meer avontuur? Probeer dan een begeleide kampeersafari in de bush.

Surfen op Oahu’s North Shore, Hawaii

Toegegeven, Hawaï is niet zo avontuurlijk, maar als je een surfer bent, is de noordkust van Oahu al het avontuur dat je nodig hebt.

Beklim de Mount Everest in Nepal

Sinds de eerste verovering door Sir Edmund Hillary trekt de Mount Everest avonturiers aan om zijn hellingen uit te dagen. Ik huiver om te bedenken wat een fatsoenlijke avontuurlijke activiteitenverzekering voor deze reis zou kosten.

Zwemmen met haaien in Zuid-Afrika

Hoewel niet zo exotisch een reis, is je eerste ontmoeting met een 7 meter grote witte haai zeker de moeite waard om je adrenaline op gang te brengen.

Zip line in Cebu City, Filippijnen

Niet avontuurlijk zeg je? Deze zip line lanceert vanaf 473 voet boven op de Crown Regency Hotel oversteek naar een aangrenzende wolkenkrabber

Bergbeklimmen in de Tuin der Goden, Colorado Springs, Colorado

Van de beginnende tot de gevorderde bergbeklimmer, Garden of the Gods in Albuquerque biedt een passende uitdaging voor elk niveau. Meer avontuur nodig? Colorado biedt enkele van de mooiste ski’s van de Verenigde Staten.

Luchtduik in Guam

Spring van een licht vliegtuig hoog boven het Micronesische eiland Guam. Zorg ervoor dat u volledig gedekt bent door een reisverzekering voor avontuurlijke activiteiten!

https://ticketforsale.nl/