Kickinsite
Image default
Hobby en vrije tijd

Pitch en Putt Strandhorst

Bent u de organisator van het jaarlijkse personeelsfeestje, maar heeft u nog geen leuke activiteit kunnen bedenken? In dat geval kan het leuk zijn om eens te golfen. Dit is overigens niet alleen leuk om te doen bij een personeelsfeestje, maar ook bij familiefeestjes of vriendenuitjes. Het is om meerdere redenen aan te raden om bij Pitch en Putt Strandhorst te golfen. In de eerste plaats omdat u dan kunt golfen in een fantastische omgeving. Tegelijkertijd kunt u daar ook terecht voor aanvullende arrangementen. U kunt het golfen bijvoorbeeld combineren met een heerlijke avondmaaltijd. Op de website van Pitch en Putt Strandhorst vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Maar wat maakt golfen dan zo leuk om te doen? In deze tekst gaan we daar wat dieper op in.

 

Het is bijzonder gezellig

Het voordeel van golfen is dat het geen intensieve sport is. Tijdens het golfen heeft u dus ook genoeg ruimte om interessante gesprekken te voeren. Om die reden is golfen ook een leuke activiteit voor een personeelsfeestje. Een personeelsfeestje moet immers gezellig zijn, maar tegelijkertijd heeft het ook een functie. Tijdens het personeelsfeestje leren de werknemers binnen een bedrijf elkaar namelijk beter kennen. Golfen is een ideale manier om de sociale cohesie binnen de groep te versterken.

 

Het is voor jong en oud

Golfen is geschikt voor alle doelgroepen. Jonge mensen vinden het bijzonder leuk om te golfen, omdat er techniek bij komt kijken. Bovendien is het leuk om hard tegen een klein balletje te slaan. Oudere mensen vinden het ook geweldig, want golfen is niet intensief. U kunt rustig wandelen en dat maakt het bijzonder aantrekkelijk. Daarom is het geschikt voor feestjes met jonge en oude mensen. Niemand valt bij golfen buiten de boot.

 

Het reduceert stress

Uit onderzoek is gebleken dat golfen stress kan reduceren. Veel mensen kampen in deze prestatiemaatschappij met chronische stress. Golfen reduceert stress om twee redenen. In de eerste plaats omdat u tijdens het golfen veel aan het wandelen bent. Wandelen is goed voor de geest en uw lichaam kan dan ontspannen. Daarnaast golft u ook in een zeer bosrijke omgeving. De prachtige natuur heeft ook een kalmerend effect op uw geest.

 

Goed het geheugen

Golfen stimuleert ook uw geheugen. Het punt is namelijk dat u tijdens het golfen strategisch moet denken om de juiste slag te maken. Uit onderzoek is gebleken dat dit vergeetachtigheid tegen kan gaan. Daarnaast loopt u dan ook minder kans op dementie.

 

 

Kom golfen bij Pitch en Putt Strandhorst

Bent u enthousiast geworden? Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.