Kickinsite
Image default
Aanbiedingen

5 bedrijfsfeestideeën waar je werknemers enthousiast van worden

Het geven van een bedrijfsfeest kan een geweldige manier zijn om je werknemers te laten zien hoeveel je hun harde werk waardeert. Maar feestideeën bedenken die iedereen in je bedrijf zullen bevallen kan lastig zijn. Als je niet weet wat je moet doen, geen angst! Wij hebben je gedekt met vijf bedrijfsfeest ideeën die je werknemers zeker enthousiast zullen maken.

1. Een speurtocht op kantoor

Haal je werknemers het kantoor uit en breng ze in teamverband in beweging met een kantoorbrede speurtocht! Je kunt de speurtocht aanpassen aan de cultuur en waarden van je bedrijf, en hem zo competitief of luchtig maken als je wilt. Dit is een geweldige manier om iedereen mee te laten doen en het zal zeker blijvende herinneringen opleveren.

2. Een spelletjesavond voor het hele bedrijf

Wie zegt dat bedrijfsfeesten alleen maar werk en geen spel moeten zijn? Een spelletjesavond is de perfecte manier om je werknemers te laten ontspannen en plezier te maken. Richt verschillende stations in met populaire spelletjes zoals charades, Pictionary of trivia, en laat de goede tijden rollen. Je kunt zelfs prijzen uitloven voor de winnaars!

3. Een filmavond met een twist

Iedereen houdt van een goede filmavond, maar waarom zou je er geen draai aan geven? Organiseer een filmavond waarbij elke werknemer zijn favoriete film uit zijn jeugd of tienerjaren mag kiezen. Leun dan achterover en geniet van ieders favoriete films van weleer op het grote scherm!

4. Een etentje met een thema

Laat de creatieve geesten van je werknemers stromen met een thematisch etentje! Vraag iedereen om in zijn beste jaren ’80 of ’90 kleding te komen, en laat ze hun favoriete gerecht uit die tijd meenemen. Je kunt daarna zelfs een danswedstrijd of karaokewedstrijd houden om de boel op gang te brengen!

5. Een buitenavontuur

Als je werknemers een buitenmens zijn, waarom neem je ze dan niet mee op een buitenavontuur? Plan een wandeltocht of een dagje strand, en laat iedereen genieten van wat tijd in de natuur. Dit is een geweldige manier om een teammoraal op te bouwen en een band op te bouwen met je collega’s buiten het kantoor. Denk bijvoorbeeld aan dart-voetbal of e-chopper rijden. Deze geweldig leuke activiteiten kun je allemaal doen bij Bubbelbal. Bubbelbal vind je verspreid over heel Nederland, er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt!