Kickinsite
Image default
Bedrijven

Bij fysiotherapie Waalwijk kan je terecht voor verschillende behandelingen

Fysio Waalwijk heeft verschillende fysiotherapeuten die ieder beschikken over hun eigen technieken en behandelingen. Fysiocare heeft drie vestigingen in Nederland waar je terecht kan voor verschillende behandelingen en klachten. De vestigingen zijn gelegen in Waalwijk, Bergeijk en Drunen. Ben jij op zoek naar een nieuwe fysio voor fysiotherapie Waalwijk en wil je graag zo snel mogelijk terecht voor een afspraak? Bel dan direct naar Fysiocare of maak online een afspraak. 

Hoe maak ik een afspraak? 

Je kan Fysiocare via de telefoon bereiken of via de website een afspraak maken. Wel is het handig om te weten of de afspraken vergoed worden door je verzekeraar of dat je zelf de facturen ontvangt. Zo sta niet plots voor onverwachte rekeningen. Ook wordt er gevraagd naar de soort klacht en hoe deze is ontstaan. Je kan eventueel op de website een klachten check doen wanneer je niet helemaal zeker bent van de oorzaak of waar het zit. In die klachtencheck worden er vragen gesteld over bijvoorbeeld hoe de klacht is ontstaan en hoe lang deze al aanwezig is. Ook wordt er gevraagd naar het beroep of welke sport of beweging je doet. 

Door Middel van het invullen van de klachtencheck kan de fysio je bij de juiste persoon plaatsen en kan je gelijk behandeld worden. Doe je dit niet, dan worden de vragen tijdens de intake gesteld en zul je dit samen met de fysiotherapeut invullen. 

Verschillende behandelingen

Bij Fysiocare kan je terecht voor veel verschillende behandelingen. Er zijn veel gespecialiseerde aanwezig die beschikken over de kennis van bepaalde technieken die bij bepaalde klachten horen. Zo zal je altijd snel van je klachten af zijn en zal je in de toekomst ook minder snel weer klachten krijgen. 

Je kan bij Fysiocare terecht voor klachten in de nek, schouders, rug en heupen. Vaak zijn dit klachten die voorkomen in de spieren of de gewrichten. Je kan er ook terecht als jeen chronische pijn hebt en je graag wat verlichting wilt in de pijn die voelt.