Kickinsite
Image default
Bedrijven

Flexwerken in Utrecht centrum doe je bij Creative Valley

Woon je in de buurt van Utrecht en ben je opzoek naar een centraal gelegen punt in Nederland waar je makkelijk flexwerk kan doen? Bij Creative Valley kan je terecht voor flexwerken in Utrecht centrum. Creative Valley ligt namelijk pal naast het station wat het voor iedereen makkelijk maakt het te bereiken. Het heeft twee verdiepingen en heeft veel ruimte voor flexwerkers. Ze hebben er rekening mee gehouden dat iedere flexwerker genoeg ruimte heeft en genoeg stopcontacten. Zo hebben zij nog veel meer te bieden, die lees je hieronder 

Wat maakt flexwerken bij Creative Valley aantrekkelijk?

Wat een plek voor iemand aantrekkelijk maakt is voor iedereen anders natuurlijk, maar het meest aantrekkelijke aan Creative Valley is toch wel dat het zo centraal in Nederland ligt en het voor iedereen makkelijk en fijn te bereiken is. Stel je voor dat je een meeting hebt en de een woont in groningen en de ander in Luxemburg, dan ligt Utrecht toch het meest centraal voor beide partijen en je kunt er ook nog eens heel fijn werken. Creative Valley is namelijk niet alleen aantrekkelijk vanwege de locatie, het heeft binnen ook veel meer te bieden. 

Alle faciliteiten binnen Creative  Valley 

Naast dat het een fijne werkplek heeft en veel bureaus en stoelen, kun je er ook terecht voor een heerlijke lunch die elke dag vers wordt bereid door een chef. Ben je geen fan van een broodje met beleg? Geen zorgen, er worden ook warme maaltijden, salades en soep voorbereid. Je kunt er ook de hele dag koffie en thee krijgen en je kunt er vers fruit halen in de brasserie. Een goede maaltijd zorgt voor meer productiviteit, dat is natuurlijk wat je nodig hebt om een goede werkdag te creëren. Ben je benieuwd naar meer informatie over Creative Valley? Neem dan een kijkje op de website of ga voor een proefdag.