Kickinsite
Image default
Rechten

De mediator in Eelde staat beide partijen bij

Roep de hulp van de mediator in Eelde als je te maken hebt met een probleem met een ander. Het hebben van een conflict is niet iets waar je echt vrolijk van wordt, maar  helaas is het iets wat wel vaker kan voorkomen. Het is een verstoring van alles wat je doet in het dagelijkse leven en je wilt dat het zo snel mogelijk kan worden opgelost, zodat je hier geen hinder meer van hoeft te ondervinden. Helaas kom je er niet echt uit met de tegenpartij en loop je iedere keer tegen hetzelfde probleem aan en merk je dat de oplossing zo ver weg ligt dat het je niet lukt om dit  gevoel uit te zetten en het probleem blijft maar in de lucht hangen. Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de bemiddeling van de mediator in Eelde, die er op getraind is om mensen die een conflict hebben weer nader tot elkaar te laten komen en te zorgen dat het conflict uit de lucht wordt geholpen. 

Probleem aanpakken

Het hebben van een probleem met een andere partij kan zorgen voor verschillende gevolgen. Je kunt in een bedrijf een aantal succes mislopen en naast dat het je op zakelijk gebied iets doet raakt het je misschien ook wel persoonlijk. Het is erg uitputtend en vooral wanneer je dit op privé gebied hebt kan het zo maar zijn dat andere dingen hier onder gaan lijden en dat is het laatste wat je uiteraard wilt. De mediator in Eelde zal je bijstaan en beide partijen helpen met het verbeteren van de situatie. 

Doel van de mediator in Eelde

Het is niet altijd de bedoeling van de mediator in Eelde dat er weer helemaal vrede wordt  gesloten en je weer vriendjes wordt, maar het gaat erom dat de huidige situatie die speelt wordt opgelost, zodat je in ieder geval beide je eigen weg kan vervolgen, ook als je dus niets meer met elkaar te maken wilt hebben.