Kickinsite
Image default
Electronica en Computers

De volume licentie die uw onderneming nodig heeft

Heeft u een eigen onderneming? Dan bent u vast en zeker op de hoogte van de voordelen van een volume licentie. Dit soort licentie kan meerdere malen worden geïnstalleerd met slechts een code. Denkt u bijvoorbeeld aan het moment dat er een nieuwe medewerker in uw team start. Met een volume licentie kunt u eenvoudig de benodigde programma’s installeren. Dit soort licenties worden aangeboden in verschillende vendoren en in verschillende contractvormen. U heeft hierbij dus uiteenlopende keuzemogelijkheden. Wilt u uzelf en uw onderneming laten adviseren over de mogelijkheden voor de aanschaf van een volume licentie? Denk dan eens aan OnnIT B.V., hét adres voor al uw vragen over dit soort licenties.

Welke licentie heeft mijn bedrijf nodig?

In een bedrijf werkt u met verschillende functies, welke verschillende programma’s en licenties behoeven. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u misschien niet helemaal weet welke volume licentie u nodig heeft. Laat u hiervoor daarom adviseren door een professionele partij. Een bedrijf dat hiervan veel verstand heeft. OnnIT B.V. is zo een bedrijf. De deskundige medewerkers van dit bedrijf hebben al vele werkgevers mogen adviseren. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste volume licentie aanschaft en hier nog voor een lange tijd mee vooruit kan.

Een licentie voor de meest voordelige prijs

Bij de aanschaf van een licentie, is de prijs niet geheel onbelangrijk. U schaft ten slotte een licentie aan voor meerdere accounts; hier zit het nodige kostenplaatje aan vast. Maar niet bij OnnIT B.V. Dit bedrijf koopt licenties in voor organisaties van vijf gebruikers of meer. Vanwege de hoge inkoopvolumes van dit bedrijf, heet u hier de mogelijkheid om de licenties tegen de meest voordelige prijzen te krijgen. Heeft u een vraag over de opties die u als ondernemer heeft? Bezoek dan de website en neem contact op met dit bedrijf.

https://onnit.nl/