Kickinsite
Image default
Dienstverlening

Kewodak: Hoogwaardige dakwerkzaamheden met garantie en keurmerken

Op zoek naar betrouwbare dakwerkzaamheden? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van dakdekken, beschikt Kewodak over verschillende keurmerken en garanties die staan voor veiligheid, vakmanschap en kwaliteit. Met het VCA**-procescertificaat en het KOMO-procescertificaat wordt er gegarandeerd dat het dakdekken op een veilige en professionele wijze wordt uitgevoerd. Bovendien is Kewodak aangesloten bij Dakmerk, het enige door de overheid erkende keurmerk voor de dakenbranche. Dakmerk controleert en waarborgt de kwaliteit van de dakdekwerkzaamheden en het gebruik van hoogwaardige materialen. Om de klanten nog meer zekerheid te bieden, is Kewodak ook aangesloten bij het Dakmerk Waarborgfonds, waar de garantieverplichtingen zijn ondergebracht. Dit betekent dat klanten minimaal tien jaar lang verzekerd zijn voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van onderdelen op het dak. Dit geldt onder andere voor sedumdaken, terrasdaken, parkeerdaken en daken met zonnepanelen. Bij problemen of daklekkages wordt kosteloos herstel door Kewodak geboden. Met deze keurmerken en garanties staat Kewodak garant voor hoogwaardige en betrouwbare dakwerkzaamheden.

Vertrouw ook uw dak toe aan Kewodak

Dakdekkersbedrijf Kewodak, dé dakdekker in Zoetermeer en omstreken, biedt volledige garantie op dakwerkzaamheden. Klanten kunnen hun dak met een gerust hart toevertrouwen aan de expertise en ervaring van Kewodak.

Gelegen in de provincie Zuid-Holland straalt het pittoreske Zoetermeer een unieke charme uit die een perfecte balans vindt tussen historie en moderniteit. Oorspronkelijk een klein agrarisch dorp, heeft Zoetermeer zich ontwikkeld tot een bruisende gemeente met een mix van historische bezienswaardigheden en hedendaagse voorzieningen.

Het dorp ademt geschiedenis met zijn goed bewaard gebleven oude dorpskern. De Oude Kerk, een prachtig 17e-eeuws monument, staat trots als een herinnering aan het verleden. De karakteristieke molens en charmante grachten voegen een vleugje nostalgie toe aan de omgeving, waardoor bezoekers zich in een andere tijd wanen.

Met zijn ontwikkeling tot een moderne stad biedt Zoetermeer een scala aan moderne faciliteiten. Het bruisende Stadshart vormt het hart van de stad, met een diversiteit aan winkels, restaurants en culturele hotspots. Het ultramoderne station, een knooppunt voor trein- en busverbindingen, weerspiegelt de vooruitstrevende infrastructuur van het dorp.

De gemeenschap van Zoetermeer floreert door zijn levendige sociale scene en actieve betrokkenheid bij lokale evenementen. Het groene landschap rondom het dorp, met prachtige parken en natuurreservaten, biedt een oase van rust en mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

https://www.kewodak.nl/