Kickinsite
Image default
Dienstverlening

Welke sloten zijn het meest veilig?

Voor de beveiliging van uw huis zijn er veel mogelijkheden. Niet alle sloten bieden echter hetzelfde beveiligingsniveau. Het SKG 2-keurmerk geeft een basisniveau van beveiliging aan dat door een inbreker in 20-30 seconden kan worden gebroken of opengetrokken. Voor een maximale bescherming van uw huis kunt u beter een slot met het SKG 3*-keurmerk zoeken, dat veel moeilijker te openen en te kraken is.

Hoge beveiliging

Het hoogste beveiligingsniveau wordt geboden door sloten met extra geharde stalen brugtechnologie – deze sloten bieden een extra beveiligingslaag doordat het vrijwel onmogelijk is ze te omzeilen met traditionele methoden zoals het gebruik van een boutensnijder of het doorboren van het materiaal. Bovendien zijn sloten met dit type veel moeilijker open te breken.

Uiteindelijk is het belangrijk om het juiste slot voor uw woning te kiezen en ervoor te zorgen dat het het juiste keurmerk heeft. SKG 3*-sloten met extra geharde staalbrugtechnologie zijn de veiligste optie die beschikbaar is en bieden een ongeëvenaard beschermingsniveau voor uw woning. Investeren in een betrouwbaar veiligheidsslot zorgt ervoor dat uw huis te allen tijde veilig is. Exacto sloten expert installeert graag een nieuw slot bij u thuis om uw woning inbraakveilig te maken.

Wat kun je nog meer doen voor veiligheid?

Voor extra bescherming moet u ook bewegingsgeactiveerde veiligheidsverlichting, veiligheidsalarmen en een CCTV-systeem installeren. Deze voorzieningen kunnen worden gebruikt in combinatie met het slot om een ondoordringbare verdedigingslaag te creëren en te voorkomen dat inbrekers uw huis binnenkomen. Het installeren van deze voorzieningen is eenvoudig en kan snel worden gedaan door Exacto Sloten Experts

Door te investeren in een veilig slot met SKG 3* keurmerk kunt u er zeker van zijn dat uw huis te allen tijde veilig is voor inbrekers. Laat uzelf niet kwetsbaar opstellen – gebruik een SKG 3* slot voor maximale bescherming!