Kickinsite
Image default
Dienstverlening

Onze hijsogen laten goedkeuren door een expert

Wij hadden een bedrijf nodig die onze hijsogen kon laten keuren. Om het aantal jaar moeten de hijsogen gekeurd worden door een bedrijf die hier de keuringscertificaat voor geeft. In het begin hadden we altijd hetzelfde bedrijf dat bij ons kwam inspecteren en alles regelde, maar helaas zijn zij laatst gestopt met specifiek het keuren van hijsogen. Dus bij hun konden we niet meer aankloppen. Daarom gingen we op zoek naar een ander bedrijf die ons wel kon keuren.

Een bedrijf vinden die veel afweet van hijsogen

We waren op zoek naar een bedrijf die veel wist over het hijsogen en die keuringen mag doen bij verschillende bedrijf en daarbij ook nog eens het keurmerk mag geven aan een bedrijf. Dit bleek nog een moeilijke klus te zijn, omdat veel bedrijven niet al deze kwaliteiten hadden. Ze hadden er maar eentje of twee, maar niet alle drie. Na een tijdje zoeken via het internet kwamen we bij het bedrijf EKH terecht. Daar zagen we dat ze een groot aanbod hadden aan verschillende diensten en daarbij dus ook keuringen konden aanbieden. We gingen kijken wat voor soort keuringen zij allemaal deden en daar zaten ook de hijsogen tussen. Precies wat we zochten qua bedrijf.

Alles verliep soepel

We konden daar snel terecht voor een afspraak en ze kwamen al binnen twee weken bij ons op bezoek om de controle te doen. Voordat ze kwamen, kregen we ook nog een instructie hoe alles zou gaan werken en dat was zeer handige informatie om van te voren te krijgen. Daarbij waren de inspecteurs erg vriendelijk maar ook professioneel bezig. Ze vroegen specifieke en gerichte vragen die we moesten beantwoorden over de hijsogen. Na ongeveer een uur, was er besloten dat we de keuring hadden doorstaan. Binnen een paar dagen kregen we het officiële keurmerk van het bedrijf. Echt top service.

EKH.nl

Wilt u meer weten over de diverse diensten die EKH u kan aanbieden voor uw bedrijf? Bekijk dan gerust eens de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en meer.