Kickinsite
Image default
Auto's en Motoren

Op een tweedehands Mercedes-Benz A-klasse mag je best trots zijn

Zo trots als een pauw ben je op je tweedehands Mercedes Benz A-klasse. En terecht, want hoewel het om de kleinste Mercedes Benz gaat is er gewoon sprake van een volwaardige Mercedes Benz, die zich tegenwoordig bovendien hatchback mag noemen. Aanvankelijk werd de auto nog gepresenteerd als MPV.

Pechhulp on demand, handig bij pech onderweg

Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de huidige Mercedes Benz A-klasse in niets meer lijkt op het aanvankelijk geïntroduceerde model. De auto van de afgelopen generaties is langer en lager, om maar eens iets te noemen. Met een tweedehands Mercedes Benz A-klasse voel jij je King of the Road, maar zelfs met een dergelijke auto zit het ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig hoef je geen abonnement meer af te sluiten wil je geholpen worden als sprake is van pech onderweg. Met een pechhulp on demand handig collectief gesmeed van 800 monteurs, die na een belletje je auto komen repareren. Doorgaans zijn ze al binnen een half uur bij je. De nota voldoe je aan de monteur die komt. Dat is gewoon de rekening voor de verrichtte werkzaamheden. 

Toch verrassend veel ruimte en altijd optimale veiligheid

Als je het hebt over een tweedehands Mercedes Benz A-klasse, dan heb je vaak te maken met een Mercedes Benz A-klasse van de derde generatie. Deze auto is er op zowel benzine als diesel en beschikt standaard over een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen. Ook het start-stop systeem zit standaard op deze Duitse auto. De Mercedes Benz A-klasse biedt in alle gevallen verrassend veel ruimte en optimale veiligheid. Er is altijd ruimte genoeg voor vijf volwassenen om te zitten. De door jou gereden tweedehands Mercedes Benz A-klasse is ofwel geproduceerd in het Duitse Rastatt, ofwel in Hongarije Finland of Thailand.