Kickinsite
Image default
Aanbiedingen

Rijexamen en Theorie bij Rijschool Nootdorp

Wat moet je meenemen naar jouw rijexamen via rijschool Nootdorp?

Op de dag van jouw rijexamen ben je waarschijnlijk best nerveus, en dus vergeet je makkelijk dingen, hierom is het verstandig dit lijstje bij de hand te houden waarop je kunt zien wat je allemaal mee moet nemen.

Als eerste moet je natuurlijk een geldig legitimatiebewijs meenemen om jezelf te kunnen legitimeren. Ook moet je de uitslag van jouw tussentijdse toets meenemen wanneer je deze gedaan hebt.

Ook de oproepkaart voor jouw rijexamen heb je nodig, en het formulier zelfreflectie wat je als het goed is hebt ingevuld moet je ook bij hebben.

Wanneer je voor het eerst rijexamen doet dan moet jij jouw ingevulde eigen verklaring overgenomen hebben op de oproepkaart om jouw medische rijvaardigheid vast te stellen.

Wat is een zelfreflectieformulier?

Waarschijnlijk heeft jouw rijinstructeur bij Driver Company je dit weleens tijdens de rijlessen Nootdorp behandelt, maar wanneer het je volledig onbekend in de oren klinkt is het toch tijd om erachter te komen wat dit precies is.

Het zelfreflectieformulier is een formulier waarop jij van tevoren je eigen rijkunsten moet beoordelen. Je moet jouw rijvaardigheid op 5 gebieden een cijfer geven tussen de 1 en 10. Deze gebieden zijn veiligheid, omgaan met het voertuig, doorstroming, sociaal rijgedrag en milieubewust rijden.

Jouw examinator neemt dit formulier niet mee in de uitslag maar zal het naderhand wel met jouw bespreken, wees er dus vooral 100% eerlijk op anders dient het nergens toe. Bovendien kun je veel leren van jezelf beoordelen en kijken of dit match met de realiteit. Ook controleert de examinator of jij je theorie bij Driver Company wel hebt gehaald.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-nootdorp/