Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Waarom kiezen voor de HP Latex printer?

Kiezen voor de HP Latex printer? Waarom eigenlijk? Dat zullen we u vertellen, er is geen enkele andere printer die evenveel voordeel oplevert als deze. Niet alleen os deze printer ontzettend makkelijk in gebruik, het is ook nog eens voordelig op het gebied van verbruikskosten en nog veel meer! We zullen alle voordelen voor u opnoemen:

De HP Latex printer, makkelijk in gebruik

De HP Latex printer is ontzettend makkelijk in gebruik, en dat om meerdere redenen. Ten eerste is het makkelijk om te leren hoe de printer te gebruiken, er staan zelfs allerlei gratis training tools online waardoor alle medewerkers snel kunnen leren hoe ze de printer moeten gebruiken. Ten tweede staan de ICC-profielen gewoon online, waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de instellingen, en de juiste kleurinstellingen. Ten derde leent de printer zich voor zowel binnen- als buitentoepassingen, wat erg makkelijk is voor het printen en scannen van bijvoorbeeld bouwtekeningen voor de bouwindustrie. Bovendien zijn er een heleboel verschillende applicaties mogelijk, met de HP Latex kan er op zowel textiel, behang én offsetpapier geprint worden!

Voordelig

Tot slot zijn er een aantal andere voordelen van deze printer, zoals het feit dat de afdrukken geurloos zijn. Voor medewerkers die gevoelig zijn voor de geur van printerinkt is dat heel fijn. Daarnaast zijn de afdrukken direct droog, én van hoge kwaliteit! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over pagina’s die last-minute uitgeprint zijn en eventueel uitgesmeerd raken wanneer ze tussen andere papieren vellen liggen. Ontzettend makkelijk, waarbij de lage verbruikskosten ook heel erg helpen. Met deze printer kunnen er nieuwe markten aangeboord worden, zoals interieur design en de decoratie markt.

Waar wacht u nog op?

Met alle voordelen die we zojuist genoemd hebben, zou het niet zo gek zijn om gelijk een HP Latex printer te kopen, maar misschien is het toch handig om even te wachten. Er zijn namelijk meerdere HP Latex printers, en welke het beste bij uw past hangt heel erg van uw persoonlijke situatie af. Neem daarom gelijk contact op met onze professionals!