Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Wat is Schiphol Park, Sleep & Fly?

Soms neemt reizen veel energie in beslag. Dat gebeurd vooral wanneer vluchten vroeg in de ochtend of juist laat in de avond zijn. Tel daarbij op de lange reizen van en naar het vliegveld. Om dit makkelijker te makken voor reizigers, werd Schiphol Park, Sleep & Fly geïntroduceerd. Dit is een van de mogelijkheden die Schiphol heeft gecreëerd om het reizen prettiger te maken. Je kunt, met een kleine tussenstop om te slapen, uitgerust je reis voorzetten.

Hoe werkt het?

Je maakt van te voren een (online) boeking voor Schiphol Park, Sleep & Fly voor de dag van je vertrek. Daarna kun je zelf naar het vliegveld rijden, of gereden worden. Je checkt-in bij een hotel of motel waar je van plan bent te slapen. Je rust uit, wordt daarna opgepakt door de shuttle service en gebracht naar de vertrekhal. Vaak bestaat de mogelijkheid ook om kosteloos te parkeren bij je logeerplek.

Transport van en naar het vliegveld heeft geen kosten aan verbonden. Maar het verblijf bij je hotel brengt wel kosten met zich mee. Die zijn minimaal als je eenmaal kijkt naar het gemak; het is het dus helemaal waard.

Er zijn verschillende hotels in de buurt van Schiphol waar je kunt boeken voor een eendaags verblijf. Ze bieden ook verschillende acties om te concurreren tegen elkaar. Dat komt je voordelig uit omdat de kosten lager zijn. Kijk dus uit naar de hotels voordat je een boeking doet.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/p1-kort-parkeren-schiphol/