Kickinsite
Image default
Zorg

De fysio in Almelo helpt je graag op weg

Je wilt natuurlijk op een goede manier kunnen bewegen. De fysio in Almelo heeft daar veel technieken voor om je daarmee te kunnen helpen. Heb je last van je rug, je nek, je knie, je heup of je enkel? Dan ben je bij de fysio in Almelo aan het juiste adres om hier wat aan te gaan doen. Daarnaast kan je hier ook terecht wanneer je diverse aandoeningen hebt waardoor je niet goed kunt bewegen. Denk aan Parkinson, fybromyalgie, diabetes et cetera, In de folder die je vindt op de website van de fysio in Almelo kan je zien waar de therapeuten allemaal in zijn gespecialiseerd. Weet je  niet zeker of de fysio in Almelo je kan helpen, kan je altijd het contact formulier invullen met jouw vraag of je kunt contact opnemen met de fysio in Almelo om hier een consult over in te plannen. Mocht de  fysio in Almelo je niet kunnen helpen is het een gratis consult. 

Specialisaties

Je hebt bij de fysio in Almelo diverse soorten specialisatie. Denk ten eerste aan de algemene fysiotherapie die er in de praktijk wordt aangeboden. Er wordt gericht op het functioneren van het lichaam. Mensen moeten niet worden belemmerd in het dagelijkse leven en dat is precies wat de fysio in Almelo wil bereiken. Een lichaam die gewoon in het dagelijkse leven de bewegingen kan maken die nodig zijn. Je hebt geen bewegingsvrijheid en dat wil je graag terug krijgen. 

Laptop

Ook wordt er bedrijfsterrein aangeboden door de fysio in Almelo. Omdat er tegenwoordig veel wordt gewerkt vanachter een laptop, zitten steeds meer mensen krom en krijgen zij last van hun rug of hun nek en schouders. Dit moet op een bepaalde manier worden aangepakt. Daarnaast zal de fysio in Almelo je ook tips geven om dit in het vervolg te voorkomen.