Altec Fietsen

Altec Fietsen

Bij Ado Bike heeft u keuze uit veel verschillende top merken als het om fietsen en fietsaccessoires gaat. Altec staat voor fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De fietsen van Altec worden ontworpen rondom de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fietsen én tijdgeest. Voor u betekent dit dat u voor een erg goede prijs op trendy fiets kunt rijden. Bij Ado Bike heeft u namelijk ook nog eens de laagste prijsgarantie op het gehele Altec assortiment. Vandaag voor 14:00 besteld is morgen al in huis! Shop vandaag nog een voordelige Altec fiets bij Ado Bike, of kom langs in een van onze 4 filialen.

Het Altec Assortiment van Ado Bike

U kunt bij Ado Bike terecht voor veel verschillende soorten fietsen. De meest populaire modellen zijn de: omafiets , transportfiets, Kinderfiets, moederfiets, stadsfiets, bakfiets, elektrische fiets en de mountainbike. Naast fietsen zijn er ook veel accessoires van Altec beschikbaar. Natuurlijk ook voor dezelfde scherpe prijzen!

Omafiets

Damesfiets

Transportfiets

Kinderfiets

Moederfiets

Stadsfiets

Bakfiets

Elektrische fiets

Mountainbike

Accessoires

Voor een kijkje in het gehele assortiment kunt u terecht op onze webshop, of in een van onze 4 filialen. Stel gerust vragen aan ons gekwalificeerd personeel. Zij helpen u graag verder! Ook kunt u altijd terecht voor het maken van een vrijblijvende testrit.

https://www.adobike.nl/merken/altec