Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Waar haal je snel een spinhoogwerker vandaan?

Voor mijn opdracht als freelancer, had ik een spinhoogwerker nodig. Normaal gesproken kan ik deze altijd huren bij mijn opdrachtgever. Alleen deze keer hadden ze deze niet op voorraad voor mij, dus mocht ik op hun kosten eentje ergens huren. Gelukkig hoefde ik het niet zelf te betalen, maar moest ik wel voordat ik de opdracht gingen doen een bedrijf vinden waar ik deze kon huren. En deze soort hoogwerker is gewild in deze branche. 

Een spinhoogwerker huren voor een goede prijs

Ik had een bepaald budget gekregen van mijn opdrachtgever om een spinhoogwerker te vinden. Alleen het budget dat hij mij heeft gegeven is een beetje aan de krappe kant. Meestal betaal je al voor 1 dag huren al 200 euro. Dus het was nog een moeilijke uitdaging om iets te vinden. Maar na een tijdje zoeken kwam ik op de website jekuntmijhuren.nl en die herkende ik qua naam. Zij hebben mij eerder geholpen met een hoogwerker huren. Daarom wist ik zeker dat ik daar een goede kans had dat ze de spinhoogwerker ook hadden. En ja hoor, ze hadden hem staan voor een dagprijs van 150 euro. 

Fijn om mee te werken

Het was goed onder budget en een bedrijf waar ik zeker van weet dat zij kwaliteit leveren. Daarom had ik een offerte aangevraagd voor de spinhoogwerker en binnen een paar uur had ik deze binnen. Deze stuurde ik op naar mijn opdrachtgever en gaf akkoord dat ik die mocht gaan huren. Alles is super makkelijk en snel gegaan. Binnen no-time had ik mijn bevestiging binnen dat ik die dag de wagen kon ophalen. Op de dag van de opdracht stond de hoogwerker voor mij klaar en kon ik hem zo meenemen. Het was een fijn apparaat om mee te werken en ik heb gewoon mijn werk kunnen doen zonder enkele problemen. 

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar het gehele assortiment van dit bedrijf of wilt u meer informatie hierover? Bekijk dan de website via www.jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over de verschillende apparatuur die ze aanbieden.