Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

De mooie monasso scooter, verkrijgbaar bij Polderscooter

Op zoek naar een monasso scooter voor een mooie prijs? Dan is bij deze uw zoektocht voorbij, want Polderscooter is de grootste scooterwinkel van heel Nederland. Met een assortiment van ruim 500 scooters is uw favoriet altijd op voorraad. Bovendien kunt u hier meer dan alleen maar scooters kopen. U kunt ze huren of helemaal leasen. Wij bieden u flexibiliteit met het kopen van een scooter.

De monasso scooter voor een leuke deal krijgen

Heeft u een krap budget op dit moment, maar wilt u toch rijden in een splinternieuwe monasso scooter? Dan hebben wij wat leuks voor u! Want in plaats van het hele bedrag in één keer te betalen kunt u er ook voor kiezen om in termijnen bij ons te betalen. Dat is voor een makkelijke manier om toch met uw scooter te rijden die u graag wilt. Maar wacht, er is meer! U kunt ook een scooter leasen bij ons. Als u een splinternieuwe monasso scooter wilt leasen die u zelf helemaal kunt customiseren, bent u ongeveer 40 euro per maand kwijt. Hiermee zitten nog wel extra diensten bij toegevoegd. Bijvoorbeeld dat u een goed kettingslot krijgt die u kan gebruiken bij uw scooter of een windscherm. Bovendien als u problemen heeft met de scooter, kunt u altijd gratis even langskomen in onze garage voor een check-up of onderhoud.

Garantie en meer

Bij elke scooter die u aanschaft hanteren we altijd dezelfde garantie en meer. De garantie die u op onze scooters krijgt is drie jaar. Als er in die drie jaar iets gebeurt met uw scooter, kunt u gerust bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw scooter dan weer helemaal in orde is. Online shoppen kan een groot voordeel zijn voor vele. Maar wij kunnen ook begrijpen dat u een scooter eerst fysiek wilt bekijken voordat u de knoop doorhakt. Kom daarom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar bijna elke scooter gepresenteerd staat. U kunt daar ook een proefrit maken op een van de scooters naar keuze.

Wilt u meer weten over de scooters van Polderscooter? Bekijk dan de website van Polderscooter via www.polderscooter.nl voor meer informatie.