Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

De Vespa scooters Primavera en sprint

Er was een periode dat Puch de meest populaire bromfiets was, toen kwam Gilera in de kijker. De laatste jaren worden het straatbeeld gedomineerd door Vespa scooters en andere merken retro scooter. Deze drie bekende merken behoren momenteel tot het Piaggio concern, ze laten de afzonderlijke merken hun eigen identiteit behouden. De Vespa scooter staat momenteel aan de top, veel mensen willen een Vespa kopen omdat ze veel kwaliteit bieden in een mooi en praktisch design. De bromfiets van vandaag heeft een retro look met futuristische technologie.

 

Vespa scooter

Sinds 1946 zijn er tientallen Vespa scooters op de markt gekomen maar die typische Italiaanse look is nooit verdwenen. De handige doorstap, de kleine wielen en die ronde vormen zijn tijdloos gebleken. In het drukke stadsverkeer is er altijd plaats voor een Vespa, met deze wendbare scooters kun je overal terecht. Waarschijnlijk heeft het vastlopen van het autoverkeer, de files en vervuiling bijgedragen aan het vernieuwde succes van Vespa. Een ritje naar het centrum gaat vaak sneller met een snorscooter dan met de auto. En parkeren is ook een stuk eenvoudiger.

 

Waarom een Vespa kopen?

Als je het besluit hebt genomen om een scooter aan te schaffen heb je een ruime keuze. Ook als je kiest voor een retro look zijn er merken en modellen in overvloed. Maar ze zijn allemaal gebaseerd op de klassieke Vespa scooter. De Chinese scooters zijn gebaseerd op dezelfde vorm maar ze worden met goedkopere materialen gemaakt. Meer plastic, minder staal. Ook de technologie loopt wat achter op de nieuwe Vespa modellen. Je krijgt bij Vespa waar je voor betaalt; een mooie en betrouwbare scooter waar kwaliteit voorop staat.

 

Vespa Primavera en Vespa Sprint

De Vespa LX is ondertussen vervangen door de Vesp Primavera en de Vespa S is nu de Vespa Sprint. Daarmee is er een klassiek retro model en een sportiever model met elk een aantal variaties. Waar je ook voor kiest, je haalt de beste scooter in huis. Wil je niet zoveel geld uitgeven maar toch een Vespa kopen? Kijk dan eens naar de Vespa Zip en de Vespa Fly, dat zijn de budget modellen van Vespa scooters.