Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Lease nu een nieuwe scooter, het ideale alternatief voor kopen

 Als je graag een scooter wilt maar geen spaargeld hebt om er eentje te kopen, overweeg dan eens of leasen iets voor jou is. Een scooter leasen is tegenwoordig heel eenvoudig en het wordt dan ook in rap tempo populair. De markt springt in op de behoefte van de consument die graag een nieuwe scooter wil rijden maar niet meer de lasten wil hebben van onderhoud, reparaties en andere kosten. Evenals bij auto’s willen we graag de lusten maar niet de lasten. En dat kan prima bij het leasen van een scooter.

 

Een contract is all-in

Alle kosten die te maken hebben met het gebruik van de scooter zijn inbegrepen in de leaseprijs. De verzekering hoef je niet meer te regelen, onderhoud en reparaties zorgen niet meer voor onverwachte en onaangename financiële verrassingen. Je betaalt alleen nog brandstof en je houdt je aan het jaarlijks maximaal afgesproken aantal kilometers. Aan het einde van de periode lever je de scooter in en dan kun je als je dat wilt weer een nieuwe scooter leasen voor een volgende periode. Voor een steeds grotere groep scooter rijders de ideale oplossing.

 

Nog geen auto rijbewijs? Lease een scooter!

Het halen van het rijbewijs voor de auto is voor veel mensen toch wel een droom. Mar zo lang je nog niet in een auto mag rijden wil je natuurlijk ook comfortabel en snel vervoer. Voor dat doel kun je voor een bepaalde periode een scooter leasen. Voor een bromscooter heb je natuurlijk ook een rijbewijs nodig maar voor een snorscooter niet. En als je een scooter leaset dan heb je toch gemakkelijk en snel vervoer om overal te komen waar je wilt. Je hoeft niet meer op je fiets tegen de wind en regen in te trappen, je scooter brengt je snel en veilig waar je moet zijn. Een ideale oplossing voor veel mensen.