Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease

XLEasy de privé leasemaatschappij die naar u luistert

Niet alle private leasemaatschappijen zijn hetzelfde. Er zijn duidelijke verschillen tussen de diverse aanbieders van privé lease. Bij XLEasy onderscheiden we ons door ons serviceniveau. Dat betekent dat we pas tevreden zijn als onze klanten ons vertrouwen. Hoe wat dat voor elkaar krijgen? Door goed te luisteren naar onze klanten. Te luisteren naar wat ze willen en wat ze absoluut niet willen, waaraan ze zich ergeren, waar ze boos van worden, waar ze vrolijk van worden, wat ze begrijpen en wat ze niet begrijpen. Maar het belangrijkste is dat we graag met onze klanten in gesprek zijn, want alleen door direct met u te praten, kunnen we horen wat u wilt.

Prettige voordelen van private lease bij XLEasy

Uit al die gesprekken blijkt dat u op prijs stelt dat onze voorwaarden eerlijk en transparant zijn. Verder wilt u natuurlijk een lage leaseprijs, een goede bereikbaarheid van onze medewerkers, geen callcenter, geen borg of aanbetaling en een haal- en brengservice als u uw auto een tijdje moet missen. Daarom is XLEasy lid van het Keurmerk Private Lease. Want eerlijke en redelijke voorwaarden zijn belangrijk voor het vertrouwen in een leasemaatschappij. En als u het besluit heeft genomen om uw nieuwe auto te leasen bij XLEasy en de leaseovereenkomst heeft ondertekend, dan nog heeft u 14 dagen bedenktijd, zodat u nog kunt terugkomen op uw besluit, zonder dat dit kosten met zich meebrengt. Dat is behoorlijk klantvriendelijkheid, toch?

Kennismaken met XLEasy, de klantgerichte leasemaatschappij?

Overweegt u om uw nieuwe auto te leasen? Daar zijn goede redenen voor, zoals lagere kosten en minder beslommeringen. Wilt u kennismaken met XLEasy, de klantvriendelijke, servicegerichte leasemaatschappij? Ga dan naar onze website, er valt genoeg te lezen en als u wilt kunt u beginnen met het uitzoeken van uw nieuwe auto.