Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa accessoires

Welk model Vespa scooter heb jij? Een nieuwe Primavera, de Sprint, Fly of Zip? Of rijd je al jaren op een Vespa S, LX of ander type scooter? Naast de bekende 25cc en 50cc modellen rijden er ook flink wat 125cc motoren rond. Elke motor of scooter heeft regelmatig onderhoud nodig. Controleer elke maand even de bandenspanning en ververs de olie, zo zul je lang kunnen genieten van jouw scooter. En als er iets kapot mocht gaan kun je dat misschien zelf wel herstellen. Wist je dat er veel Vespa accessoires en onderdelen te koop zijn online? Je hoeft niet die dure dealer prijzen te betalen, bestel gewoon via de webshop en onderhoud je eigen scooter. Hier zijn enkele accessoires voor jouw Vespa scooter waar je geen technicus voor hoeft te zijn om er gebruik van te maken:

 

Vespa stickers

Bij elke scooter zullen er kleine onderdelen na verloop van tijd slijten door gebruik, het weer of door een ongelukje. Het is jammer als het merk of type niet meer netjes is, versleten of zelfs helemaal verdwenen. Je kunt speciale en originele Vespa merk- en modelstickers kopen die weer helemaal mooi glanzen en fonkelen. Dan lijkt het direct alsof je een nieuwe scooter hebt gekocht! En niet vals spelen, plak deze stickers niet stiekem op een budget scooter!

 

Lampjes en kappen

Gewone lampjes zijn niet direct Vespa accessoires, de kappen wel. Je kunt beide vervangen, zorg dat alle verlichting juist brandt en voorkom scheurtjes en breuken in het glas en de kap. Daarmee riskeer je een kortsluiting in de verlichting, dan ben je nog verder van huis. Vervangende lampjes zijn vaak universeel, let bij alle Vespa accessoires goed op de type aanduiding in de webshop zodat je zeker het juiste onderdeel bestelt.

 

Vespa accessoires waar je niet bij stil staat

Voorkomen is beter dan genezen, dat weet iedereen. Sommige accessoires hebben wellicht geen Vespa merksticker maar zijn wel degelijk goed voor jouw scooter. Bijvoorbeeld een scooterhoes om de lak, het metaal en de bekleding te beschermen tegen neerslag en straling van de zon. En het belangrijkste accessoire voor elke scooter; koop een gekeurd kettingslot zodat je nog lang kunt genieten van jouw scooter, en niet iemand anders!

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/