Kickinsite
Image default
Recreation / Motorcycles

Welk bedrijf werkt nog niet met Office 365?

De mogelijkheden van Office 365

Wanneer u nog niet met Microsoft Office365 werkt dan weet u niet wat u mist. Jarenlang heb ik gebruik gemaakt van verschillende oplossingen maar sinds ik ben overgestapt naar office 365 maak ik geen andere keuze meer voor mijn office activiteiten. Vroeger maakte ik gebruik van een betaalde Office licentie waarbij ik dan alle losse applicaties op mijn Windows computer installeerde en hierbij elke keer werd geconfronteerd met nieuwe versies en continue updates van de software. Omdat ik ontevreden was koos ik voor open office applicaties en mijn favoriete mail programma werd Google Mail. Toch kon ik hier niet aan wennen. De open office applicaties waren lang niet zo compleet als mijn vertrouwde office programma’s en bovendien was de uitwisseling met derden verre van ideaal. Gmail was een prima mail programma maar toch besloot ik een Office365 abonnement te nemen.

Training office 365

Omdat ik niet veel kennis had van Office365 besloot ik eerst een goede training te volgen bij TailorIT (https://www.tailorit.nl/trainingen/it-gebruiker/microsoft-office-365/). Mede door deze basisvaardigheden kon ik de juiste keuze maken voor het pakket en was ik op de hoogte van alle mogelijkheden van Office365. De applicaties zien er fantastisch uit en bovendien is het werken compleet werkplek onafhankelijk. Door in te loggen op mijn business account die ik maandelijks betaal heb ik direct in de Cloud (browser) alle Office toepassingen bij de hand. OP mijn werkplek heb ik de software gedownload en maak ik gebruik van Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Eenvoudig te installeren en continue geupdate naar de laatste versie. Bovendien heb ik een Apple Mac en ook hier is de juiste software simpel geïnstalleerd. Ik beveel een ieder ook gebruik te maken van Office365 want je hebt gewoon alle mogelijkheden voor professioneel gebruik van toepassingen en dat is belangrijk voor je bedrijf. Volg een goede training en je maakt gebruik van de mogelijkheden voor jouw business.

 

 

https://www.tailorit.nl